Keramische Waskom 495 producten

Steeds vaker zien we de keramische waskom terug in badkamers en toiletruimtes. Zeker in badkamers die praktisch zijn ingericht of waar veel ruimte is, is de keramische waskom een waar pronkstuk. Combineer uw waskom keramiek samen met een prachtig wastafelblad voor de wow-factor. Koop prachtige producten van de high quality merken Differnz en Wiesbaden.

En bij een bestelling vanaf €150,- wordt u keramische waskom gratis thuisbezorgd.

Lees meer Minder tonen
Wis filters

495 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

495 producten
Wis filters

495 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

495 producten

Voor iedere badkamerstijl een bijpassende keramische waskom

Bij het assortiment van Tegeldepot gaan we altijd voor een assortiment met een diverse mix aan stijlen. Zo hebben we ook voor ieder budget een passende keramische waskom. Gaat u voor trendy? Dan kiest u voor een zwarte keramische waskom of voor een roze exemplaar. Houdt u meer van een minimalistische waskom? Dan raden we de prachtige Wiesbaden keramische rechthoek waskom. En als u gaat voor uniek en eclectisch dan kunnen we u de keramische Shell opbouw waskom niet onthouden. De mooie glans in combinatie met het keramisch wit is werkelijk prachtig.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een keramische waskom?

Bij het kopen van een keramische waskom is het belangrijk om te letten de grootte van uw huishouden, het aantal wasbakken dat u nodig heeft en de ruimte in uw badkamer. Staat u ’s ochtends vaak met meerdere personen in de badkamer? Dan kunt u kiezen voor meerdere keramische waskommen of u kiest voor één breed product. Zo kunnen meerdere mensen tegelijk hun tanden poetsen of make-up aanbrengen. Een keramische waskom ovaal is dan een beter idee dan een ronde keramische waskom.

Snelle service van Tegeldepot

Wilt u de perfecte keramische waskom kopen? Dat doet u op Tegeldepot.nl! Een keramische wasbak staat voor jarenlang gebruik en perfecte kwaliteit. Bij alle producten kunt u kiezen voor een bestelling inclusief kraan of exclusief kraan. Hierdoor kunt u een waskom kopen die op alle punten voldoet aan uw wensen. Heeft u vragen over een bepaalde keramische waskom of over het aantal kraangaten? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag! Naast een waskom keramiek kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor staande toiletten en allerlei wastafel accessoires zoals tandenborstelhouders. En bij een bestelling vanaf €150,- krijgt u van ons altijd een gratis verzending. Kom ook eens langs in onze mega showroom in Zeewolde!