Fontein toilet

2044 producten

Een moderne toiletruimte is niet compleet zonder fontein toilet. U kan na het toiletbezoek meteen uw handen wassen. Door te kiezen voor een complete fonteinset ben u ervan verzekerd dat u alle benodigdheden bij elkaar heeft.

Een fontein toilet vindt u bij Tegeldepot in alle vormen en maten, zodat er altijd een fontein bij zit die perfect past in bij uw interieur. Vindt u voornamelijk hoekige vormen terug in uw interieur? Dan kijkt u bij Tegeldepot uw ogen uit als het gaat om fonteinen met een strak design. U treft hier vele vierkante en rechthoekige fonteinen toilet met allemaal een eigen unieke twist. Bent u meer van de vriendelijke ronde vormen? Ook dan heeft u keuze genoeg bij Tegeldepot.

Lees meer Minder tonen

2044 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

2044 producten

2044 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

2044 producten

Verschillende soorten toilet fonteinen

Een fontein in uw WC is onmisbaar voor hygiëne. U wilt natuurlijk wel dat zowel uw gezinsleden als uw gasten hun handen goed wassen, wanneer ze naar het toilet geweest zijn. Bij Tegeldepot bieden we dan ook een ruim aanbod aan stijlvolle WC fonteinen. Toilet fonteinen zijn niet alleen praktisch, maar kunnen ook een stijlvolle aanvulling zijn op uw badkamer.

Afhankelijk van uw persoonlijke stijl en de beschikbare ruimte, zijn er verschillende typen toilet fonteinen om uit te kiezen. Zo kunt u kiezen voor fontein met wasbak of voor een fontein met waskom. Bent u op zoek naar een eenvoudig te plaatsen fontein? Kies dan voor een fonteinset. Een fonteinset is een set die compleet met toebehoren geleverd wordt. Het bevat niet alleen de fontein zelf, maar ook bedieningselementen en bevestigingsmaterialen die nodig zijn voor de installatie. Dit maakt de installatie van een toilet fontein eenvoudiger en sneller dan wanneer u losse onderdelen zou moeten kopen.

Hier moet u op letten als u een wc fontein koopt

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van een toilet fontein is het materiaal en de afwerking. Beide factoren bepalen niet alleen de stijl en het uiterlijk van de fontein, maar ook de duurzaamheid en onderhoudseisen.

Keramiek is een populaire keuze voor toilet fonteinen. Het is sterk, duurzaam en eenvoudig schoon te houden. Bovendien biedt keramiek een breed scala aan stijlen, kleuren en afwerkingen, zodat u zeker weet dat u een fontein vindt die bij uw persoonlijke smaak en het interieurontwerp van uw toiletruimte past.

Natuursteen, zoals marmer of graniet, is een andere veelgebruikte optie. Hoewel natuursteen iets meer onderhoud vergt dan keramiek, biedt het een luxueuze uitstraling. Bovendien is elke natuursteen fontein uniek, dankzij de grote variatie in kleur, patroon en textuur.

Naast materiaal en afwerking is ook de functionaliteit een belangrijke overweging bij het kiezen van een toilet fontein. Een fontein met fonteinkast biedt u extra opbergruimte voor gastendoekjes, damesartikelen en andere nodige items in uw WC. Het is een slimme manier om de ruimte efficiënter te benutten en uw toilet netjes en opgeruimd te houden.

Bestel uw fontein snel en eenvoudig

Heeft u de perfecte fontein voor uw toilet gevonden? Wanneer u voor 15.00 uur bestelt, heeft u uw nieuwe fontein in de meeste gevallen de volgende dag al in huis. Snel en voordelig, dus! Uiteraard mag u ook altijd een bezoek brengen aan onze showroom, om ons assortiment in het echt te bekijken. Daarnaast helpen we u graag verder met het beste advies.

Lees meer Minder tonen