Staand Toilet 88 producten

Bij een staand toilet, ook wel duoblok genoemd, zit het reservoir direct aan de toiletpot vast. Misschien vindt u een staand toilet mooier of is er in uw toiletruimte geen mogelijkheid om een hangend toilet te plaatsen. Dan is een staandtoilet een goede keuze.

Lees meer Minder tonen
Wis filters

88 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

88 producten
Wis filters

88 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

88 producten

Diepspoel of vlakspoel?

Diepspoeltoiletten zijn populairder dan ooit. Bij een diepspoeltoilet belandt de boodschap direct in het water. Een vlakspoeltoilet heeft een plateau waarop de boodschap valt. Diepspoel is tegenwoordig vaker gekozen, omdat het voor minder stankoverlast zorgt. Voor welke van de twee u ook kiest, er is altijd een staand toilet wat bij uw wensen past.

Staande toiletten, ook in uw stijl

Een toilet in uw badkamer of toiletruimte moet er natuurlijk ook een beetje leuk uit zien. Daarom verkopen wij staande toiletten in verschillende designs. Zo verkopen we bijvoorbeeld een hoekig ontwerp, voor een strakke look. Liever in een andere kleur? Dan hebben we ook nog een mat zwarte keuze, voor de industriële look. Voor de nostalgische of tijdloze toiletruimtes verkopen we ook passende toiletten. Wilt u van uw toilet een echte eyecatcher maken? Kies dan voor een bijzonder design, zoals een ronde toiletpot.

Voordelen van een staand toilet

Een staandtoilet biedt u het grote voordeel van een snelle installatie in tegenstelling tot een hangend toilet. Omdat de stortbak aan het toilet vast zit, hoeft u deze niet apart te plaatsen. Staande toiletten staan erom bekend lang mee te gaan.

Let er bij het kopen van een toilet wel op waar de huidige afvoer zit. Een AO-aansluiting zit in de vloer en een PK-aansluiting in de muur.