Geberit Duo Fresh 61 producten

Maak kans op een stankvrijtoilet van Geberit

We staan er niet vaak bij stil, maar geur speelt een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Het minste beetje geur roept direct al een reactie op. Zo koppelt ons brein frisse geuren aan een prettig gevoel. En zorgen nare geurtjes, op het toilet bijvoorbeeld, voor afkeer. Bij Geberit vinden we dat elk toiletbezoek prettig moet zijn. Niet alleen uw toiletbezoek, maar ook dat van de mensen voor of na u. Daarom laten wij u graag kennismaken met de Geberit DuoFresh module: ons stankvrije toiletsysteem. Dankzij deze module kan iedereen genieten van frisse lucht op het toilet. Dat is een hele opluchting! Geniet u binnenkort van een stankvrij toilet?

Momenteel geeft Geberit een stankvrij toilet van weg t.w.v. €1.500,-. Het enige wat u hoeft te doen om kans te maken is uw gegevens hier in te vullen. Meedoen kan tot en met 13 oktober 2019.

Lees meer Minder tonen

61 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

61 producten

61 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

61 producten

Maak kans op een stankvrij Geberit toilet

Niemand houdt van nare geurtjes op het toilet. Daarom introduceren wij onze nieuwste innovatie: de Geberit DuoFresh module. Dit geurzuiveringssysteem is verpakt in een klein jasje, maar heeft grote impact op ieders toiletbeleving. De DuoFresh module past op vrijwel alle Geberit Sigma inbouwreservoirs en is daardoor ook achteraf, zonder verbouwing te installeren.

Een frisse prijs
Geniet u binnenkort van een stankvrij toilet? Momenteel geeft Geberit een stankvrij toilet van weg t.w.v. €1.500,-. Het enige wat u hoeft te doen om kans te maken is uw gegevens hier in te vullen. Meedoen kan tot en met 13 oktober 2019.