Er zijn allemaal mooie afbeeldingen te vinden op internet als u op zoek gaat naar uw droom badkamer. Het ene plaatje heeft de mooiste tegels aan de muur en het andere plaatje heeft uw droom badkamermeubel met alle extra’s! Misschien heeft u wel uw droom badkamer gevonden die van top tot teen klopt en die u het liefst nu al thuis had willen hebben. Het probleem is alleen vaak dat die droombadkamer nou net niet past in de oppervlakte waar u thuis over beschikt.

Niet getreurd, Tegeldepot biedt u de oplossing! Uw eigen badkamer ontwerpen in 3D

Wat vaak voorkomt is dat u iets moois in uw hoofd heeft, maar het nog niet op tekening heeft gezien. Soms kan dat best frustrerend zijn. 3D tekenen is ook niet altijd even makkelijk. Om dan nog niet te spreken over de juiste kleur combinaties om de juiste samenstelling van meubels en tegels te vinden. Tegeldepot kan u daarbij helpen. Op de website hebben wij een speciaal teken programma voor het ontwerpen in 3D waarmee u zelf heel eenvoudig uw droombadkamer mee kunt maken. U heeft alleen de afmetingen van uw bestaande badkamer nodig en de afmetingen van deuren en ramen die mogelijk in uw badkamer zitten.

 

 

 

 

 

 

 

Zelf 3D ontwerpen voor een beter inzicht

Het voordeel van het ontwerpen van uw eigen badkamer is dat u het zelf kunt vormgeven. De details komen vanzelf. Gebruik uw creativiteit met de standaard producten die zijn gebruikt in het programma. Het eerste opzetje kunt u maken en u heeft genoeg tijd om alle mogelijke inrichtingen te bedenken. Wat past niet en wat past wel. Wat is wel mooi en wat vindt u niet mooi. U kunt natuurlijk altijd een afbeelding er naast houden waar uw wensen al op staan. Op die manier creëert u uw eigen droom badkamer afgeleid van een plaatje.

U kunt stoppen met ontwerpen wanneer u wilt. Tijdens het ontwerpen kunt u links onder op de knop BESTAND drukt om uw ontwerp op te slaan. Wanneer u weer verder wilt ontwerpen kunt u het bestand er weer gewoon bij pakken. Dit zou u kunnen doen om bijvoorbeeld een offerte aan te vragen.

Offerte aanvragen 3D ontwerp badkamer

Met uw eigen ontwerp kunt u bij Tegeldepot.nl een offerte aanvragen. Per leverancier zijn de prijzen van bepaalde producten anders. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een badkamermeubel. Er zijn verschillende meubels 90 centimeter breed, maar qua materiaal dat er voor in gebruikt dan dat in de prijs verschillen. Het is daarom altijd met ontwerpen handig en bij de offerte aanvraag praktisch om een prijsindicatie te noemen. U komt daardoor ook niet voor verrassingen te staan.

Vragen en extra hulp

U zult vast en zeker nog vragen hebben, zoals;

  • - Zijn er nog andere planningsvarianten mogelijk?
  • - Is het ontwerp technisch realiseerbaar?
  • - Welke kosten zijn er aan mijn ontwerp verbonden?

U laat uw persoonlijke gegevens achter zodat de adviseurs uw vragen kunnen beantwoorden en eventueel uw wensen verder uitwerken. Dat is geheel vrijblijvend.

Mocht het ontwerpen niet lukken of u heeft een vraag of technische opmerkingen dan kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice van Tegeldepot.