Het wordt steeds gekker maar vooral ook leuker wat u ziet aan nieuwe producten voor in uw badkamer. De gekste creaties ziet u voorbij komen waarin verschillende materialen zijn samengevoegd zoals steen en textiel, kunststof in een bizarre kleur of het product heeft een speciaal design waar u nog nooit over hebt nagedacht.

Keramiek is een gebruikelijk materiaal in de sanitair branche. Het stoot vuil af, behoudt zijn glans en is goed schoon te houden. Er is alleen één groot gevaar voor keramiek en dat is kalk. Als een toiletpot geen goed onderhoud krijgt, ontstaan er kalkvlekken die nagenoeg niet meer weg gaan.

De technologie in materiaal voor baden, waskommen en andere producten gaat maar door en door. Een alternatief voor keramiek is er dan ook zeker. Heeft u wel eens gehoord van Solid Surface? Het is een bijzonder product dat in een zeer korte tijd populair is geworden in Nederland.

Wat is Solid Surface precies

Kent u Solid Surface nog niet? Dan is het tijd om kennis te maken. Solid Surface heeft veel voordelen. Het bestaat uit twee componenten die er voor zorgen dat u jarenlang plezier heeft van het product. Solid Surface is slijtvast en bestaat uit één samenstelling. De buitenkant is niet apart bewerkt en mocht er een beschadiging komen door wat voor reden dan ook, het is gemakkelijk te herstellen.

Solid Surface kent geen naden of kleine gaatjes, het is volledig dicht. Dat maakt dat Surface bijna geen onderhoud nodig heeft. Surface krijgt geen vlekken en is ook vochtbestendig. En u heeft geen problemen meer met kalk, want kalk hecht zich niet meer. Ideaal toch!

 

Onderhoud en duurzaamheid van Solid Surface

Het is belangrijk bij het schoonmaken van uw sanitair dat u de juiste reinigingsproducten gebruikt. Verkeerde reiniging leidt tot vlekken en kringen of beschadigingen en dat wilt u echt niet. Bij Solid Surface hoeft u zich daar geen zorgen over te maken!

Duurzaamheid is momenteel een must! Alles moet zo duurzaam mogelijk om kosten te besparen en er moet zo weinig tijd in geïnvesteerd zijn. Ook daarin sluit Solid Surface goed aan bij wat een belangrijke trend is. Duurzaam!

Schoonmaken van Surface is veel eenvoudiger dan bij keramiek. Zelfs als u heftige schoonmaakmiddelen heeft gebruikt, geeft dat voor Surface geen aantastende werking. Bij Keramiek dus wel.

Solid Surface: geen kunststof

Even voor de duidelijkheid: Solid Surface is absoluut geen kunststof. De eigenschappen van Solid Surface lopen in alles een streepje voor op kunststof. Solid Surface is beter beschermt tegen schimmels en bacteriën, harder, bestendig tegen krassen, buigzaam en gaat veel langer mee dan kunststof.

Verkrijgbaar in alle kleuren

Keramiek en anderen materialen in sanitair hebben simpelweg maar één kleur. Of iets afwijkends. Surface is in alle kleuren te verkrijgen die u wilt. Surface heeft een intense kleur waardoor de kleur echt tot zijn recht komt. Omdat het door en door gekleurd is met hetzelfde materiaal is een beschadiging heel eenvoudig weg te polijsten. Zo blijkt maar weer wat Surface veel mogelijkheden biedt.

Solid Surface is het materiaal van deze tijd! Het biedt veel voordelen ten opzichte van andere materialen. Het is een modern materiaal dat iedereen moet hebben. Het is namelijk te gebruiken voor baden, waskommen, douchebakken, legplanken en nog veel meer.

Op de website hebben we verschillende producten die gemaakt zijn van Solid Surface voor in uw badkamer. Wij  bieden u ook de mogelijkheid om een aantal producten te komen bezichtigen in de showroom. Kijk gerust even langs om te kijken naar de kwaliteit en uitstraling van de producten.