De buitentemperaturen beginnen aardig te dalen. De gezelligheid wordt dan ook wat vaker binnen opgezocht. Het weer is wat droevig, maar dat mag de pret niet drukken. Vooral in huis niet! De binnentegels van VTwonen komen in allerlei verschillende gezellige designs en kleuren. Voor elk wat wils. Ook voor de klassiek liefhebber onder ons. VTwonen biedt series als Classic, Concrete, Mediterranea, Metals tot aan Woodstone. Hier alvast wat inspiratie voor uw huis en een voorproefje van ons aanbod bij Tegeldepot.

Classics onder de tegels

De Classic serie bestaat voornamelijk uit tegels met een natuurlijke tint en een klassieke marmerdessin. Houdt u van een klassieke look in een modern jasje dan zou u zeker een kijkje moeten nemen bij de Classic tegels. De basic en mat getinte tegels zijn geschikt voor op de wand als de vloer. De tegels komen in een aantal basis kleuren zoals wit, grijs, antraciet en zwart. Verder biedt de serie verschillende afmetingen en afwerkingen. Vierkant of rechthoekig? De keuze is aan u! Beide zijn een optie.

VTwonen Classic Tegel Marmerdessin Grijs Tegeldepot Rechthoekig

Onmisbare blikvangers

Over classics gesproken – laten we het dan maar over de nieuwe klassiekers hebben: de Metals. De tijdloze metallic tegels vindt u in de serie Villa. U kunt er voor kiezen om een echte statement te maken door alleen metals te gebruiken aan de wand in uw woonkamer of een combinatie te maken met de zacht roze, blauwe of groene tegels uit dezelfde Villa serie. Aan blikvangers komt u niet tekort in deze serie. De afmetingen van de tegels zijn 13x13 cm en ze passen uitstekend bij elkaar in één ruimte. Mix en match om het eigen te maken en geef uw wand of vloer hiermee een persoonlijke touch.

VTwonen Villa Tegel Metals 13x13 cm Roze Tegeldepot

Visgraat is terug van weggeweest

Als u óók helemaal weg bent van de comeback die de visgraat vloer heeft gemaakt, dan bent u bij Tegeldepot aan het juiste adres. De Woodstone Chevron is de visgraat variant uit de serie. De serie Woodstone van VTwonen biedt een variatie aan natuurlijke houtpatronen in een aantal kleurtinten voor in uw huis. De tinten zijn White Wash, Honey, Ember, Burnet en Charcoal. Ook de Woodstone serie is geschikt voor wand en vloer. Gezelliger kan het bijna niet in de koudere maanden met een houtkleurige vloer, maar dit blijft natuurlijk het hele jaar door erg stijlvol. In de winter lekker de vloerverwarming aan en dan hoeven de wintermaanden niet eens zo erg te zijn. De visgraat variant is in alle bovengenoemde kleurtinten beschikbaar! De afmetingen zijn 20 bij 120 cm.

VTwonen Woodstone Chevron Tegel Visgraat Tegeldepot Houtkleurig 20x120 cm

Concrete jungle

Een betonnen vloer is een neutrale vloer, maar het geeft ook een zeer sfeervolle basis. De serie Concrete is een betonserie gemaakt voor degenen onder ons die houden van een industrieel tintje. De tegels uit de Concrete serie zijn beschikbaar in de volgende tinten: taupe, antraciet, grijs en zwart. De vierkante tegels zijn verkrijgbaar in twee maten: 70 bij 70 cm en 90 bij 90 cm.

Wilt u geen tegels plaatsen dan bent u wellicht geïnteresseerd in Basic Beton. Basic Beton kan als afwerkvloer direct op een geschikte ondergrond geïnstalleerd worden. Dit zal resulteren in een strakke en vlakke vloer of wand zonder voegen met de bijbehorende kwaliteit en duurzaamheid. Het is geen echt beton, maar is er niet van te onderscheiden. U zal overigens geen last hebben van stofvorming en snelle vervuiling, zoals bij een echt betonnen vloer of wand. Basic beton is krachtig, klaar voor gebruik en eenvoudig aan te brengen. In overleg met de verwerker zou u ook structuur in de afwerklaag kunnen laten aanbrengen. De vijf mooie grijstinten van Basic Beton zijn: Zink, Mud, Ash, Rubber en Vulcano.

We zijn nog niet klaar met beton, want VTwonen heeft iets nieuws. Betonnen douchetegels voor in uw badkamer! Verkrijgbaar in diverse tinten en maten. Een goede match met de Concrete serie en Basic Beton. De XL formaten waar u uit kunt kiezen: 90 bij 90 cm en 90 bij 135 cm. De bijpassende douchetegel heeft dus een stoer formaat en er zit een compleet drainsysteem in verwerkt. De perfecte en innovatieve oplossing voor een volledig geïntegreerd douchevloer.

VTwonen Douchetegel Mold Grijs 90x135 Beton Tegeldepot

Nog niet bekend met de tegels van VTwonen? Ontdek de verschillende designs en kleuren bij Tegeldepot. Kom langs de showroom voor een kop koffie en ons assortiment aan VTwonen tegels. Wij zijn van maandag tot vrijdag geopend van 09.00 t/m 18.00 uur. Met uitzondering van de koopavonden op de dinsdag en donderdag zijn we maar liefst tot 21.00 geopend. En de zaterdag van 10.00 t/m 17.00 uur.

Wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 036 844 2222 of stuur een e-mail naarinfo@tegeldepot.nl. Uiteraard kunt u ook zeer eenvoudig online tegels bestellen, maar ook sanitair uit ons assortiment zoals onze waskommen of fonteinen voor in uw badkamer of toilet.