U brengt meer tijd door op het toilet dan u denkt. Niet bepaald de gezelligste ruimte. Maar daar komt vanaf nu verandering in. Wij hebben leuke simpele tips waarmee u vandaag nog de ruimte in een handomdraai opfleurt en sfeervoller maakt.

1. Kleur aanbrengen
Een toiletruimte is vaak kil door de witte muren en de saaie lichte tegeltjes. Pak een kwast en een roller en verf de muur in een hippe kleur. Wees niet te voorzichtig maar doe eens gek! Vergeet de deur niet mee te nemen. Met krijtverf bijvoorbeeld. Krijtverf is er in alle kleuren verkrijgbaar. Zo laten uw vrienden een leuk berichtje achter na het toiletbezoek.

2. Betonverf is enorm hip!
Gebruik maken van beton verf is momenteel echt een trend. Betonverf wordt op veel verschillende producten aangebracht, dus ook op de saaie tegeltjes in het toiletruimte.

3. Herinneringen aan de muur
Hang leuke fotolijstjes op met foto’s van familie, uw kinderen of huisdieren. Een waslijntje met kleine knijpers voor geboortekaartjes, uitnodigingen of spaar uw concertkaartjes war u bent geweest. Het is leuk om altijd even terug te denken aan mooie herinneringen.

4. De vloer
Ja ook aan de vloer valt iets te doen. Met een kleine restpartij tegels op onze website brengt u een hele andere sfeer in de ruimte. De restpartijen zijn er al vanaf 2 vierkante meter in allemaal verschillende kleuren en maten. Kijk snel naar rest partijtegels op onze website.

5. Accessoires
Accessoires in het toilet vrolijkt de ruimte op. Niet te veel maar accessoires mogen niet ontbreken. Een spiegel, fotolijstjes, een andere lamp of andere verlichting, maar ook een plantje brengt sfeer mee in het toilet. Saaie toiletrollen aan een simpele reserve toiletrolhouder is ook op een sfeervolle manier op te lossen. Pak een leuke tas of mand en leg daar de reserve rollen in.

Met bovenstaande tips is uw toiletruimte binnen de kortste keren omgetoverd tot de meest sfeervolle ruimte in uw huis. Inspiratie is er genoeg te vinden op internet. Wees creatief en weet dat niet alles hoeft te matchen in dezelfde kleur als het maar leuk bij elkaar past!