Wij zijn blij dat we ons assortiment mogen uitbreiden met de nieuwe producten van Wiesbaden. Niet alleen omdat het moderne producten zijn, maar ook om de kwaliteit en de mogelijkheden. Wiesbaden maakt ons huidige assortiment nog breder! Dat komt door mogelijkheden als softclose scharnieren, antikalk coating en liftfuncties bij het openen van de douchewanden.

Wiesbaden heeft niet alleen glas wanden, maar biedt een gehele badkamer inrichting aan, behalve tegels. Wiesbaden heeft badkamermeubels, toiletten, verschillende accessoires voor in de douche en toiletruimte en nog veel meer! Bent u toe aan iets nieuws? Laat ik u meenemen naar de kwaliteit van ons nieuwe Wiesbaden assortiment!

Wiesbaden inloopdouche glas NANO antikalk coating

Naast dat er verschillende diktes glaswanden bestaan, zijn er ook mogelijkheden in de behandeling van het glas. Zo heeft u douchewanden en douche cabines met NANO antikalk glas. Deze coating is volledig transparant en dient als oppervlakte beschermer. De poriën van het glas worden gesloten waardoor hardnekkige resten van kalk, vuil en zeep- en
shampooresten het glas oppervlak niet aantasten. Niet geheel onbelangrijk.

De coating maakt het glas duurzaam water- en vuilafstotend. Zowel de binnenkant als de buitenkant van de glaswanden zijn behandeld met antikalk. Daarnaast bent u verzekerd van een verhoogde krasvastheid en vuil en kalk hechten zich niet meer aan het glas. Het is zeker de moeite waard om een douche wand of inloopdouche met een antikalk coating aan te schaffen. U heeft langer plezier van uw product en wie wilt dat nou niet!

Wiesbaden badmeubel met 2 of 4 laden

Wiesbaden heeft een bijzondere lijn badkamermeubels. Alle laden hebben softclose en zijn ondiep. Daar heeft Wiesbaden goed over nagedacht. In Nederland hebben we te maken met kleine badkamers waar wel alles in moet passen. Een standaard diepte is ongeveer 46 cm. De Vision lijn van Wiesbaden is slechts 36 cm. Een enorme ruimtewinst!

De wastafels zijn te bestellen met en zonder kraangaten. Ook daar heeft Wiesbaden over nagedacht. Kiest u voor een inbouw kraan, dan heeft het geen zin om een wastafel aan de schaffen met een kraangat. De kraan is dan volledig los van het meubel en ingebouwd in de muur. Wiesbaden denkt aan alle wensen en is daar op voorbereidt.

Er zijn 3 corpus kleuren mogelijk bij de Vision lijn badmeubels. Dat zijn hoogglans wit, hoogglans grijs en houtnerf grijs. Met de kleuren personaliseert u het badmeubel naar wens en biedt het meerdere mogelijkheden qua stijl en inrichting.

 

 

 

Verschillende wastafelkranen en thermostaatkranen

Kranen zijn er in allemaal verschillende soorten en maten. Ook de functie kan enorm divers zijn. Er zijn namelijk koudwaterkranen, douchekranen, badkranen, wastafelkranen.. En dan is er ook nog de keus om u de kraan thermostatisch wilt of als mengkraan. Opties genoeg betreft kranen en dat heeft Wiesbaden zeker. Kijk op de website voor de Wiesbaden douchekranen en andere kranen.

U kunt uw badkamer volledig inrichten met de innovatieve producten van Wiesbaden. Het is een vernieuwend product met een goede kwaliteit waar u nog jarenlang plezier van zult hebben. Ik zeg: check de producten op de website en ontdek zelf ons assortiment van Wiesbaden!