Openingstijden Showroom

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: Gesloten
   
   
Speciale openingstijden, klik hier

Contactgegevens

 • Tegeldepot.nl
 • Tweespan 2
 • 3897AG Zeewolde
 • T: 036 844 2222
 • E: info@tegeldepot.nl
 • KVK: 56057709
 • BTW-nr: NL851959398B01

Populaire merken

Bel voor vragen of advies

036 844 2222

Get Wet by Sealskin lijn. Strak, modern en betaalbaar

23-01-2017 17:23 | Geplaatst in Nieuws Productkennis door Tamara Settels

Sealskin is een veel voorkomend merk dat u ziet in de bouwmarkten. Maar u zult zien dat ook online shops steeds meer Sealskin verkopen omdat het een vertrouwd, modern en betaalbaar product is. Ik zal u uitleggen waarom. De designs van Sealskin zijn uniek en tegelijk veelzijdig. Sealskin biedt namelijk fijne extraatjes die uw product nog unieker maken en matchen met de stijl in uw badkamer. Zo heeft Sealskin de zogeheten Get Wet by Sealskin lijn met nieuwe snufjes om u te laten zien wat mogelijk is in uw nieuwe badkamer!

8mm veiligheidsglas met een bijzondere hoogte

De Get Wet by Sealskin lijn levert kwalitatieve en betaalbare producten. Elke serie van de Get Wet by Sealskin heeft bijzondere eigenschappen. Zo zijn de douchewanden, cabines en nisdeuren, op de Custom en de 105 serie na, voorzien van 8mm dik veiligheidsglas. Dat is nog eens veilig. Daarnaast is de I AM serie ook voorzien van Nano Antikalk coating. 

Hierdoor kan kalk en viezigheid zich minder snel hechten aan het glas. Een groot voordeel want u geniet langer van een mooie glaswand zonder kalk aanslag.

Betreft de gebruikelijke douchewanden, die zijn vaak 200 cm hoog. Natuurlijk zijn er afwijkende maten. Concurrentie in de sanitair branche is enorm en hoe maak je onderscheidt maken ten opzichte van andere bedrijven. Heel eenvoudig: bijvoorbeeld door afwijkende maten op de markt te zetten met andere mogelijkheden.

Zo heeft bijvoorbeeld de douchewand van de Custom en de Impact serie een hoogte van 195 cm. De afmeting geeft weer net een andere uitstraling. Het is een extra detail voor het maken van een keuze. Mocht u bijvoorbeeld een laag plafond hebben in uw badkamer kan een douchewand van 195 cm hoog net een verschil maken ten opzichte van een 200 cm douchewand. Het is maar dat u het weet!

Custom serie: eigen ontworpen muurprofielen, grepen en scharnieren

Get Wet by Sealskin is een spelende innovatieve lijn. Bijvoorbeeld de Custom serie! Weet u waarom? De Custom lijn geeft aandacht aan details. En dat doen lang niet alle series of merken. De Custom serie van Get Wet by Sealskin houdt er bijvoorbeeld rekening mee dat er een radiator mogelijk in de weg zit om uw deur van de cabine goed open te zetten. Voor de Custom is dat geen probleem. In de deur is rekening gehouden met een vast deel. De deur wordt daardoor iets kleiner, maar draait wel om uw radiator heen. Handig toch!

Dat is nog niet alles wat de Custom serie te bieden heeft. Want hoe leuk is het als u zelf de accenten bepaald van de cabine of wand? Standaard wordt de Custom met chromen of witte accenten geleverd. U bepaald zelf uw eigen unieke accenten door ze te ontwerpen en laten 3D printen op de website van Get Wet by Sealskin. Er zijn veel dingen mogelijk en dat maakt de Custom zo bijzonder.

Hieronder vindt u de Custom serie van de Get Wet by Sealskin lijn met een leuke video.

 

Zwarte details aan uw douchecabine of douchewand

Mat zwart? Jazeker! U leest het goed. Vanaf nu zijn er douchecabine te koop met mat zwarte details! Bijna alle producten van de Get Wet by Sealskin lijn zijn verkrijgbaar in de RVS, chroom of mat zwarte uitvoering. Dat maakt een cabine wel echt bijzonder en uniek. Dus mocht u een keer iets anders willen, kies dan voor een mooie cabine met een matzwarte afwerking. Koop er wat leuke zwart accessoires bij en u heeft een compleet andere badkamer.

De kleuren RVS en chroom zijn vrij standaard afwerk kleuren voor muurprofielen, grepen en scharnieren. Maar Sealskin brengt nu ook douchewanden en deuren uit met mat zwarte details. Ik zeg doen! Houdt u van iets unieks met oog voor detail? Kies dan een product uit de Get Wet by Sealskin lijn in de mat zwarte uitvoering.

Baden, toiletrolhouders, zeepdispensers en nog veel meer!

We zijn druk bezig met het verrijken van de website met Sealskin producten. Naast de Get Wet by Sealskin lijn, komen er nog vele andere interessante producten aan! Denk hierbij aan badkamer accessoires en spullen voor in de toiletruimte als toiletrolhouders, toiletborstels en nog veel meer. Heel verrassend en net zo uniek en betaalbaar! Houdt de website in de gaten!

    

 

Reacties

Reacties zijn gesloten voor dit nieuwsbericht

Klantenservice

 • iDeal
 • MasterCard
 • Visa
 • PayPal
 • PostNL