Brauer Gebogen Wastafelkraan Hoog Chroom Zwart Koper Geborsteld

Bij Tegeldepot kunt u terecht voor een groot assortiment aan Brauer kranen. Het Duitse merk Brauer is specialist op het gebied van kranen en douchegoten voor in de badkamer. De Brauer kranen komen in meerdere modellen en kleuren voor. De kleuren worden uitgelicht in de series Chrome Edition, Black Edition, Copper Edition en Brushed Edition. Alle producten van Brauer worden hoogwaardig geproduceerd en zijn bestemd voor hoge kwaliteit badkamers! Lees verder en ontdek niet alleen de mooie kranen van Brauer, maar ook het energiebesparende mechanisme uit de kranenserie “Coldstart”.

Zoek de verschillen..

De kranen van Brauer komen in diverse kleuren en modellen voor. De kranen worden in de meest populaire kleuren uitgevoerd: Chroom (Chrome Edition), Zwart (Black Edition), Koper (Copper Edition) en Geborsteld (Brushed Edition).

Brauer Wastafelkraan Regendouche Doucheset Copper Edition Koper

Het assortiment kranen van Brauer bestaat uit wastafelkranen, thermostaatkranen, regendouches en inbouwsets. Deze kranen verschillen niet alleen in kleur, maar ook kunt u verschil zien in het design van de kraan. De opbouw wastafelkranen zijn verkrijgbaar in een standaard hoogte en als verhoogd model. Zo zijn er ook verhoogde wastafelkranen met een gebogen uitloop en verhoogde wastafelkranen met een rechte uitloop. Daarnaast zijn de kranen verkrijgbaar met drie of vier verschillende hendels. Mocht u een mooie inbouw of opbouw kraan van Brauer in onze webshop tegenkomen waarvan u de hendel niet bij uw interieur vindt passen, dan heeft u nog keuze uit drie andere hendels. De details zijn belangrijk!

Ook is er rekening gehouden met de details van de regendouches en badkranen. Het verschil ziet u terug in bijvoorbeeld de uitloop en grootte van de regendouchekop, maar ook in de handdouches zit er verschil. Bent u een moderne badkamer aan het bouwen of renoveren en houdt u van strakke lijnen? Dan past een regendouche met een staafmodel handdouche daar perfect bij! Heeft u geen behoefte aan een nieuwe regendouche, maar wel aan een badkraan met staafmodel handdouche? Dan bent u bij ons op de juiste plek.

Brauer Staande Badkraan Met Handdouche Black Brushed Edition Zwart Geborsteld

PVD – een duurzame en milieuvriendelijke coating

Brauer heeft een serie bestaande uit kranen met een PVD-coating. Door de coating ontstaat er een ijzersterk toplaag op de kraan. Deze toplaag wordt door verdamping gecreëerd. Om de coating aan te brengen wordt een vloeibaar metaal, wat uiteindelijke de toplaag wordt, verdampt in een vacuüm.

Er ontstaat een prachtige en gladde laag wanneer de damp op het product is beland. Een PVD-coating is flinterdun, maar tegelijk ook behoorlijk sterk. Zodoende hebben producten met een PVD-coating een lange levensduur. De toplaag oxideert namelijk niet, waardoor de meeste schoonmaakmiddelen niet schadelijk zijn. PVD staat voor Physical Vapor Deposition.

Brauer Wastafelkraan Regendouche Doucheset Brushed Edition Geborsteld

Cold start

Coldstart is de energiebesparende kranenserie van Brauer. Deze kranen zijn voorzien van het gelijknamige, ColdStart mechanisme.

Coldstart zorgt er voor dat u bewust moet kiezen voor warm water. Kranen die niet voorzien zijn van het Coldstart systeem, activeren uw boiler zelfs in neutrale positie. Door uw boiler niet te activeren bespaart u geld en ontziet u het milieu door minder energie te verbruiken.

Hoe werkt Coldstart? Coldstart is een ingebouwd mechanisme in de kraan. Het mechanisme beschermt u tegen het onnodig gebruik van warm water en uw boiler. Wanneer u de Coldstart kraan opent in neutrale positie of een licht afwijkende positie krijgt u volledig koud water (dit is de bescherming). Hierdoor krijgt u dus geen gemengd water zoals bij een normale kraan. Uw boiler wordt niet geactiveerd.

Bij Tegeldepot hebben we een breed assortiment aan Brauer douchegoten. De douchegoten bevatten diverse afmetingen en specificaties. De douchegoten zijn overigens allemaal vervaardigd uit RVS.

Interessant weetje: Brauer geeft 5 jaar garantie op onderdelen!

Brauer Black Edition Wastafelkraan Doucheset Regendouche Mat Zwart Handdouche

Heeft u vragen over ons assortiment aan Brauer kranen dan kunt u contact openen met ons klantenservice. Of kom langs de showroom voor een kop koffie en bekijk ons assortiment. Wij zijn van maandag tot vrijdag geopend van 09.00 t/m 18.00 uur. Met uitzondering van de koopavonden op de dinsdag en donderdag zijn we maar liefst tot 21.00 geopend. En de zaterdag van 10.00 t/m 17.00 uur.

Wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 036 844 2222 of stuur een e-mail naar info@tegeldepot.nl. Uiteraard kunt u ook zeer eenvoudig online sanitair en tegels bestellen.