Gekleurde toiletpotten en bijzondere tegels

Verrassend is dat er steeds bijzondere modellen en kleuren op de markt gaan komen. Badkamers worden steeds luxer. Met het gevoel dat u in een 5 sterren hotel zit. Tegels worden groter en krijgen steeds apartere prints. Tegels met patronen die doorlopen in een serie van meerdere tegels of met een 3D effect. Heel bijzonder!

U ziet ook steeds meer verschillende houtlook tegels komen die bijna niet meer te onderscheiden zijn van echt hout. Heeft u wel eens gehoord van een tegel met een lederlook? U hoeft niet langer meer te wachten, want binnenkort zijn ze ook in Nederland verkrijgbaar.

De technologie op dat gebied heeft zich in een vrij korte tijd enorm ontwikkeld om de consument te voorzien van echte kwaliteitsproducten.

Grote tegels

Tegenwoordig vindt men een 60x60 cm tegel als vrij groot, maar er komen nog veel grotere tegels aan. Zelfs tegels van 120x60 cm, 100x100 cm en nog groter! Grote tegels creëren nou eenmaal een grotere ruimte en geeft een luxe uitstraling. Waar u wel rekening meer moet houden is dat u meer snijverlies zal krijgen, maar dat weegt niet op tegen uw nieuwe moderne stijl in de ruimte waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Over het verwerken van de grote zware tegels is ook nagedacht. Er komen grotere tegelsnijders maar ook de substantie van tegellijm, voegen en andere bouwmaterialen zijn in een nieuw jasje gestoken en zullen meegaan in de nieuwste trends.

  

Kleur in uw sanitair

Ook het sanitair behoudt niet langer zijn standaard keramiek witte kleur, potten zijn er straks in alle kleuren verkrijgbaar. Met een mooie bijpassende kleur toiletbril. Niet alleen de potten gaan kleur krijgen, ook gehele douchekolommen zijn straks in verschillende kleuren verkrijgbaar. Bekijk hier bijvoorbeeld glijstangsets met magnetische handdouchehouder.

De gekste creaties past u straks toe in uw nieuwe ruimte. Verschillende materialen creëren de gaafste designs en worden op de gekste manieren gecombineerd. Het geeft sfeer en vernieuwing. 

Ooit wel eens gehoord van een waskom met een buitenkant van stof? 

  

ECO label

Niet alleen op machines en afval wordt een ‘ECO label’ aan gehangen. Ook in de sanitair wereld gaat u dat veel meer zien. Douchekoppen worden steeds zuiniger door de nieuwste technologieën. Drukplaten hebben nu al waterbesparende twee toetsen, maar de technologie gaat daar nog in verder. Dat geldt ook voor de kraan. Ook die hebben straks een ingebouwde waterbesparingsstand.

Kortom, als u binnenkort gaat verhuizen of u wilt heel graag uw 15 jaar oude badkamer vervangen, check dat regelmatig even onder website! Want de nieuwste trends zijn al verkrijgbaar! Wacht dus niet langer! De nieuwste snufjes in uw badkamer, toiletruimte of bij u op de vloer. Houdt onze website en Facebook pagina in de gaten voor de nieuwste producten!