Spiegels: al eeuwenlang maakt de mens gebruik van dit voorwerp en vooral in de badkamer is een spiegel een onmisbaar element. Bij Tegeldepot hebben wij een ruim assortiment aan spiegels in diverse soorten, maten, vormen én kleuren. In dit artikel lichten wij de meest opvallende spiegels uit!Lees meer
Reacties | Geplaatst in Informatie Nieuws Trends door Frank

U heeft een gloednieuwe badkamer en u staat op het punt om al uw badkamerspullen een plekje te geven, maar waar moet u het allemaal kwijt? Met een inbouwnis creëert u een extra ruimte in de badkamer zonder dat het andere ruimte in beslag neemt. Lees verder in dit artikel welke mogelijkheden u allemaal heeft op het gebied van inbouwnissen.

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Informatie Nieuws Trends door Ruben

Bij Tegeldepot kunt u terecht voor een groot assortiment aan Brauer kranen. Het Duitse merk Brauer is specialist op het gebied van kranen en douchegoten voor in de badkamer. De Brauer kranen komen in meerdere modellen en kleuren. De kleuren worden uitgelicht in de series Chrome Edition, Black Edition, Copper Edition en Brushed Edition. Alle producten van Brauer worden hoogwaardig geproduceerd en zijn bestemd voor hoge kwaliteit badkamers! Lees verder en ontdek niet alleen de mooie kranen van Brauer, maar ook het energiebesparende mechanisme uit de kranenserie “Coldstart”.

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Informatie Nieuws Trends door Noömi

Geef een uniek tintje aan uw badkamer. Hoewel exclusiviteit vaker voorkomt wanneer het om badkamers gaat, krijgt u met producten die dit uiterlijk hebben een extraatje. Als we het hebben over materialen die gebruikt kunnen worden in de badkamer, zijn er een hoop opties. Dit komt, omdat ze aan een aantal eisen moeten voldoen. Ze zijn zeker niet allemaal geschikt. Deze wel. Lees verder in dit artikel over geborsteld messing.

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Informatie Nieuws Trends door Ruben

50 Tinten Black Chroom

31-01-2020 16:56

Als u aan een verbouwing gaat beginnen dan is dit het juiste moment om na te denken over hoe u uw huis helemaal eigen kan maken. Heeft u geen verbouwing op de planning staan, maar is uw sanitair wel toe aan vervanging? Dan is dit uw kans. Dit blog is volledig toegewijd aan stoer en luxueus sanitair voor uw keuken, badkamer en/of toilet. We gaan het hebben over mat zwart sanitair, maar er is meer! Bent u op zoek naar een unieke kleur? Laten we het dan hebben over de 50 tinten black chroom!

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Informatie Nieuws Trends door Noömi

Gaat u voor goud sanitair?

27-01-2020 16:51

De meningen zijn verdeeld. Zijn gouden kranen en accenten een luxe twist op het gebied van sanitair, of is het een absolute no go? Hoewel de meningen verdeeld zijn, is de trend weer helemaal terug. Eén ding is wel zeker, u kunt er in ieder geval alle kanten mee op. Kies bijvoorbeeld voor de ‘ouderwetse’, goudkleurige 3-gats badkranen, of gaat u liever voor strak en modern met een volledig gouden inbouw regendouche. In dit artikel ziet u de mogelijkheden op het gebied van goud sanitair.

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Informatie Nieuws Trends door Ruben

Bent u benieuwd naar alle opties als het gaat om koper sanitair voor uw huis en wilt u eens wat anders dan normaal? Bij Tegeldepot hebben we de trend koper sanitair niet aan ons voorbij laten gaan. Ons assortiment aan koper sanitair groeit continu. Bij ons kunt u terecht voor onder andere koperen fonteinkranen, keukenkranen, douchekranen en badkranen. Bijbehorende afvoerpluggen, sifons en vloerbuis? Ja, die hebben we ook in ons assortiment!

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Informatie Nieuws Trends door Noömi

De feestdagen zijn achter de rug, de kerstversieringen zijn weer opgeborgen en we beginnen vol frisse moed aan het nieuwe kalenderjaar: 2020 is van start gegaan! Een nieuw jaar, een nieuw decennium, én nieuwe trends in de sanitair wereld. In dit blog lichten wij enkele badkamertrends uit waarvan wij verwachten dat we ze dit jaar terug gaan zien in de Nederlandse badkamer- en toiletruimtes!

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Informatie Nieuws Trends door Frank

Kranen worden al een hele tijd niet meer alleen in het vertrouwde chroom geproduceerd. Na de opkomst en populariteit van mat zwart sanitair zijn er een aantal andere kleuren, zoals goud en koper op de markt gekomen, waarvan zwart chroom de meest recente kleur is. Er gaat een (kleurrijke) wereld open aan mogelijkheden voor in onze keukens, badkamers en toiletten.

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Informatie Nieuws Trends door Noömi

De buitentemperaturen beginnen aardig te dalen. De gezelligheid wordt dan ook wat vaker binnen opgezocht. Het weer is wat droevig, maar dat mag de pret niet drukken. Vooral in huis niet! De binnentegels van VTwonen komen in allerlei verschillende gezellige designs en kleuren. Voor elk wat wils. Ook voor de klassiek liefhebber onder ons. VTwonen biedt series als Classic, Concrete, Mediterranea, Metals tot aan Woodstone. Hier alvast wat inspiratie voor uw huis en een voorproefje van ons aanbod bij Tegeldepot.

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Informatie Nieuws Trends door Noömi

25 producten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren