Het wordt steeds gekker maar vooral ook leuker wat u ziet aan nieuwe producten voor in uw badkamer. De gekste creaties ziet u voorbij komen waarin verschillende materialen zijn samengevoegd zoals steen en textiel, kunststof in een bizarre kleur of het product heeft een speciaal design waar u nog nooit over hebt nagedacht.

Keramiek is een gebruikelijk materiaal in de sanitair branche. Het stoot vuil af, behoudt zijn glans en is goed schoon te houden. Er is alleen één groot gevaar voor keramiek en dat is kalk. Als een toiletpot geen goed onderhoud krijgt, ontstaan er kalkvlekken die nagenoeg niet meer weg gaan.

De technologie in materiaal voor baden, waskommen en andere producten gaat maar door en door. Een alternatief voor keramiek is er dan ook zeker. Heeft u wel eens gehoord van Solid Surface? Het is een bijzonder product dat in een zeer korte tijd populair is geworden in Nederland.

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Nieuws Trends Leuke sanitair weetjes door Tamara Settels

U brengt meer tijd door op het toilet dan u denkt. Niet bepaald de gezelligste ruimte. Maar daar komt vanaf nu verandering in. Wij hebben leuke simpele tips waarmee u vandaag nog de ruimte in een handomdraai opfleurt en sfeervoller maakt. 

Lees meer

Bent u ook uw huidige badkamer of toiletruimte zat? En bent u toe aan iets nieuws? Of gaat u binnenkort verhuizen? Dan heb ik een paar leuke nieuwe trends voor u! Tegeldepot is naar dé sanitairbeurs Cersaie geweest in Italië, Bologna. Een beurs vol nieuwe technologieën en leuke gadgets voor in uw badkamer of toiletruimte. Ook qua tegels komen er veel nieuwe moderne stijlen op de markt die u nog niet kent!

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Nieuws Trends Leuke sanitair weetjes door Tamara Settels

Het aanschaffen van een nieuwe radiator voor in uw badkamer is leuk. U kunt namelijk kiezen uit honderden verschillende kleuren en maten. Er zijn design radiatoren, handdoekradiatoren, radiatoren die verticaal of horizontaal te plaatsen zijn.. Én natuurlijk is de kleur van de radiator nog te bepalen. Ook daarin zijn er veel verschillende mogelijkheden. Genoeg keus in ieder geval bij het aanschaffen van een radiator, maar nu nog monteren. Maar zo eenvoudig is dat niet. 

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Informatie Leuke sanitair weetjes door Tamara Settels

2e leven van een wc pot!

10-11-2015 11:41

Toiletpotten vind je niet zo heel snel buiten de badkamer of wc-ruimte! Toch is er ook voor een eenvoudige wc-pot best nog wel een tweede leven weggelegd! 

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Leuke sanitair weetjes door Saskia de Wijk

5 producten

Van hoog naar laag sorteren