De buitentemperaturen beginnen aardig te dalen. De gezelligheid wordt dan ook wat vaker binnen opgezocht. Het weer is wat droevig, maar dat mag de pret niet drukken. Vooral in huis niet! De binnentegels van VTwonen komen in allerlei verschillende gezellige designs en kleuren. Voor elk wat wils. Ook voor de klassiek liefhebber onder ons. VTwonen biedt series als Classic, Concrete, Mediterranea, Metals tot aan Woodstone. Hier alvast wat inspiratie voor uw huis en een voorproefje van ons aanbod bij Tegeldepot.

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Informatie Nieuws Trends door Noömi Clarinda

Inloopdouches en douchecabines zijn er in vele soorten en maten. De meeste glaswanden zijn voorzien van standaard helder glas met en standaard muurprofiel en stabilisatiestang, maar het aanbod aan douchewanden is vele malen groter dan dat. Zo zijn er glasplaten met een Nano anti-kalk coating, douchewanden voorzien van veiligheidsglas en inloopdouches die zijn voorzien van gekleurde profielen. In deze blog lichten we enkele van deze glassoorten uit!

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Informatie Nieuws Trends door Marketing Tegeldepot

Tegels, groter dan ze ooit zijn geweest

Tegels in XL-formaat zijn gespot bij de grootste tegelbeurs in Europa. Er was geen ontkennen aan dat Tegeldepot deze prachtige tegels aan het assortiment zou toevoegen. De XL vloertegels zijn werkelijk prachtig om te zien in een ruimte. Lees verder en kijk mee naar de XL vloertegels in het assortiment bij Tegeldepot, die overigens ook aan uw wand gemonteerd kunnen worden.

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Informatie Nieuws Trends door Anita van Diest

In deze blog proberen we u duidelijkheid te geven over wat dat laatste nou eigenlijk is en wat de belangrijkste eigenschappen zijn van solid surface.

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Informatie Nieuws Trends door Anita van Diest

In de wereld van wonen en interieur neemt de industriële look steeds meer toe, en ook in de sanitair wereld wint deze look aan populariteit. Uiteraard spelen wij bij Tegeldepot hierop in en verkopen wij diverse sanitair artikelen met een industriële look!

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Informatie Nieuws Trends door Marketing Tegeldepot

Salenzi

31-07-2019 10:25

Bent u op zoek naar design sanitair, maar voor een mooie prijs en van goede kwaliteit? Dan is Salenzi precies wat u zoekt. 

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Informatie Nieuws Trends door Anita van Diest

Op onze webshop is al een geruime tijd een divers aanbod aan artikelen die ‘mat’ zijn afgewerkt. Naast mat zwarte en mat witte producten komt daar binnenkort een nieuwe kleur bij: ook de nu nog onbekende kleur mat groen zal binnenkort bij ons verkrijgbaar zijn!

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Informatie Nieuws Trends door Frank

Zwart in de badkamer? Jazeker! We zien het steeds vaker terug. Niet alleen in badkameraccessoires, zoals handdoeken of een bad kussen, maar er zijn tegenwoordig ook diverse merken, die hun producten in mat zwarte kleur produceren.

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Informatie Nieuws Trends door Anita van Diest

Wat kost een nieuwe badkamer

30-06-2017 13:49

“Wat kost een complete badkamer?” Dat is ongetwijfeld een bekende vraag die bij u opkomt als u gaat shoppen voor een nieuwe badkamer. U wilt een nieuwe badkamer naar wens en daar zijn enige voorbereidingen voor nodig.

Als u gaat verhuizen naar een nieuwbouwwoning is het uitzoeken van een nieuwe badkamer een grote klus. Ook als u uw huidige badkamer zat bent, is het een hele opgave om een nieuwe badkamer uit te kiezen. Voor welke stijl gaat u. Wat zijn uw wensen, eisen en de belangrijkste vraag is, wat is het budget?

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Informatie Nieuws Doe-het-zelf door Tamara Settels

U brengt meer tijd door op het toilet dan u denkt. Niet bepaald de gezelligste ruimte. Maar daar komt vanaf nu verandering in. Wij hebben leuke simpele tips waarmee u vandaag nog de ruimte in een handomdraai opfleurt en sfeervoller maakt. 

Lees meer

40 producten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van hoog naar laag sorteren