Wat kost een nieuwe badkamer

30-06-2017 13:49

“Wat kost een complete badkamer?” Dat is ongetwijfeld een bekende vraag die bij u opkomt als u gaat shoppen voor een nieuwe badkamer. U wilt een nieuwe badkamer naar wens en daar zijn enige voorbereidingen voor nodig.

Als u gaat verhuizen naar een nieuwbouwwoning is het uitzoeken van een nieuwe badkamer een grote klus. Ook als u uw huidige badkamer zat bent, is het een hele opgave om een nieuwe badkamer uit te kiezen. Voor welke stijl gaat u. Wat zijn uw wensen, eisen en de belangrijkste vraag is, wat is het budget?

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Informatie Nieuws Doe-het-zelf door Tamara Settels

U brengt meer tijd door op het toilet dan u denkt. Niet bepaald de gezelligste ruimte. Maar daar komt vanaf nu verandering in. Wij hebben leuke simpele tips waarmee u vandaag nog de ruimte in een handomdraai opfleurt en sfeervoller maakt. 

Lees meer

In de eerste blog over tegels heb ik u uitgelegd welke soorten tegels er zijn. Daarnaast is het handig om te weten hoe het zit met verschillende tintcodes en kleur scharkering en de afwerking van de tegels. Juist voor als u zelf tegels wilt gaan leggen of omdat u graag alle ins en outs wilt weten over tegels zodat u het bespreekbaar kan maken bij een adviseur of aannemer. Wilt u zelf tegels gaan leggen, dan is het ook leuk om de eerste blog: Wat moet u weten over tegels - Deel 2 nog een rustig door te lezen!

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Informatie Doe-het-zelf Productkennis door Tamara Settels

U bent vast wel eens bezig geweest met het zoeken naar tegels. Niet altijd een makkelijke klus. Misschien voor uw badkamer, of voor in uw woonkamer. Tegels voor aan de muur of voor op de vloer. Of juist geen grote tegels maar mooie mozaïek voor boven uw keukenblad. Er zijn genoeg opties waar u de tegels voor kunt gebruiken. Er zijn heel veel soorten en maten, maar wat is naast dat u de tegel mooi vindt nog meer belangrijk om te weten. 

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Informatie Doe-het-zelf Productkennis door Tamara Settels

Douchewand plaatsen

28-07-2015 09:37

Zonder grote verbouwing toch een perfecte doucheruimte creëren en dat tegen lage kosten. Dat doe je gewoon zelf door het plaatsen van een glazen douchewand!

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Doe-het-zelf door Saskia de Wijk

5 producten

Van hoog naar laag sorteren