Showroom vtwonen Tegeldepot Zeewolde

Als er een kamer in het huis een slot heeft, dan is dit eigenlijk altijd wel de badkamer. Dit maakt het de perfecte ruimte in jouw huis om niet gestoord te worden door huisgenoten en een rustgevende omgeving voor jezelf te creëren. Bovendien is het ook dé plek om van maskers, lotions, bath bombs en allerlei andere heerlijke verwennerij te genieten! In een unieke samenwerking met vtwonen heeft Tegeldepot maar liefst twee badkamers en een toilet volledig ingericht en gestyled met vtwonen producten.

Lichtpuntjes creëren in de badkamer

Sanitair is in ontzettend veel verschillende vormen, maten en kleuren te vinden. De diverse designs maken het ons steeds gemakkelijker om onze badkamers helemaal naar onze eigen smaak in te richten. Kies voor lichte kleuren in de badkamer voor een ruimtelijk gevoel en frisse look. Om de badkamer een luxe uitstraling te geven kan een lichte inrichting gecombineerd worden met goudkleurige accenten. Zo wordt de rust behouden door bijvoorbeeld voor een grijze wastafel van beton, een lichte onderkast en tegels te kiezen. De gouden kranen en douchewand zijn dan de onverwachte eyecatchers in de ruimte.  

Bekijk tegels: vtwonen tegels by Douglas & Jones Composite Dark Grey

Alleen de vtwonen tegels by Douglas & Jones zijn in de webshop verkrijgbaar. Al het sanitair kunt u in de showroom bestellen of u kunt een mail sturen naar verkoop@tegeldepot.nl voor een offerte.

Doucheruimte vtwonen Tegeldepot Zeewolde

“Om de badkamer een luxe uitstraling te geven kan een lichte inrichting gecombineerd worden met goudkleurige accenten.”

Douchekraan vtwonen Showroom Tegeldepot Zeewolde  Vrijstaand bad vtwonen Showroom Tegeldepot Zeewolde

Bovenste wastafelkraan is in vier soorten kleuren en met drie verschillende hendels verkrijgbaar. De prachtige kraan is verkrijgbaar in de kleuren mat zwart, black steel, bronze en chroom. De wandkraan is ook verkrijgbaar met kruisgrepen of tandwiel grepen.

 Heeft u al een nieuwe badkamer voor ogen, maar heeft u nog vragen over de verschillende mogelijkheden? Onze experts helpen u graag uw droom badkamer waar te maken. U kunt online een afspraak inplannen of kom anders gezellig langs in onze showroom. 

 Een leuke tip: Bouw je eigen spa met de vtwonen badkamer configurator!

Omdat we binnen onze eigen website geen optimaal gebruik kunnen maken van de vtwonen badkamer configurator, zijn we genoodzaakt om deze in een nieuwe venster te openen. De configurator heeft namelijk meer ruimte nodig in de breedte dan dat onze website kan bieden. Klik hier om de configurator in een nieuw tabje te openen.

-  Bekijk Wandtegel: vtwonen tegels by Douglas & Jones Craft in Egg White Mat                      - Bekijk Vloertegel: vtwonen tegels by Douglas & Jones Mold XL Grit

vtwonen tegels by Douglas & Jones Craft in Egg White Matvtwonen tegels by Douglas & Jones Craft in Egg White Mat Douchecabine

All Black Everything

 Om in de badkamer een moderne hotelsfeer te creëren, zijn dit onze Tegeldepot tips:

  •  - Sanitair met een zwarte finish

 Zwart sanitair is een must have voor een badkamer met een moderne en stoere look.

  • Donkere accessoires

 De donkere accenten, zoals een zwarte lijst om een spiegel, zorgen op een subtiele manier voor een samenhangend geheel.

  • Contrast opzoeken

 Soms zijn de raarste combinaties toch niet zo raar, maar juist geniaal! 

 Wilt u de badkamers graag in het echt zien? Deze badkamers zijn in onze showroom in Zeewolde te zien! U bent van harte welkom. 

Mat Zwarte Wastafel vtwonen Showroom Tegeldepot Zeewolde

Heeft u vragen over onze vtwonen collectie bij Tegeldepot dan kunt u gerust contact opnemen met de klantenservice. Wilt u langs de showroom komen voor een kop koffie? We zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 tot 18.00 uur. Met uitzondering van de koopavonden op de dinsdag en donderdag zijn we maar liefst tot 21.00 uur open. Op de zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 036-844 2222 of stuur ons een e-mail naar info@tegeldepot.nl. Klik hier om online een afspraak in te plannen!

Bekijk Wandtegel: vtwonen tegels by Douglas & Jones Mediterranea Camouflage 13.2x40 cm

Fontein vtwonen Showroom Tegeldepot Zeewolde

 Styling Kim van Rossenberg | Fotografie Sjoerd Eickmans | Tekst Noömi Clarinda