Go Go Gadgets!

Placed by Gerrit on 15-2-2021

Er zijn veel gadgets en technologieën om jouw badkamer tot een ware parel te maken. Wat dacht je van een lichtgevende whirlpool of een Sunshower? In deze blog vind je de tofste gadgets voor jouw badkamer!

Lees meer

Mindervalide sanitair voor uw badkamer

Placed by Naomi Voorsluys on 18-12-2020

Mindervalide sanitair kan een grote verandering zijn in uw huis en daarom een grote drempel zijn om in uw badkamer te plaatsen. Maar nadat deze aanpassingen zijn uitgevoerd, maakt het uw leven meer comfortabel.

Lees meer

Zo kiest u de juiste tegelplint

Placed by Naomi Voorsluys on 08-12-2020

Het uitzoeken van plinten voor in uw woonkamer, daar kunt u vast en zeker genoeg informatie over vinden. Maar het kiezen van de juiste tegelplint voor in uw badkamer of toilet, dat is een heel ander verhaal.

Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn als het gaat om tegelplinten.

Lees meer

Planten in uw badkamer

Placed by Naomi Voorsluys on 03-12-2020

Planten in de badkamer

Mist uw badkamer net die finishing touch? Ziet het er allemaal net iets te strak of te saai uit? Gebruik dan een mooie plant om het af te maken.

Lees meer

De badkamertrends van 2021

Placed by Naomi Voorsluys on 06-11-2020

Het afgelopen jaar hebben we samen behoorlijk wat lopen bij klussen aan huis. We konden natuurlijk wat minder op vakantie en besloten daarom het beste te maken van onze thuissituatie. De badkamers waren daar geen uitzondering op.

We hebben de smaak te pakken. Naar verwachting zet deze trend zich volgend jaar gewoon door en gaan we verder met het verbeteren en verbouwen van onze badkamers. Daarom zet Tegeldepot de leukste opkomende badkamertrends van 2021 voor u op een rijtje.

Lees meer

In een zee van mengkranen

Placed by Noömi on 04-11-2020

Er zijn een aantal elementen in iedereens huis die echt onmisbaar zijn. Eén daarvan is een goede mengkraan! Ieder huis heeft goede mengkranen nodig, in de keuken én de badkamer. In een zee van diverse mengkranen, vertellen we u graag waar u rekening mee dient te houden voordat u mengkranen aanschaft voor uw huis.

Lees meer

Thermostaatkranen worden steeds vaker gebruikt bij de opbouw van een badkamer. Waar vroeger eigenlijk ieder huishouden alleen maar gebruik maakte van mengkranen, heeft nu iedereen wel een thermostaatkraan in huis (gehad). Heeft u zelf nog geen thermostaatkraan? Lees dan hier wat voor voordeel u eruit kan halen.

Lees meer

Stijlvolle dutch designs van Sanibell INK

Placed by Noömi on 15-9-2020

Bent u op zoek naar een vervanging van uw oude fontein? In deze blog laten we graag zien welke verschillende combinaties er mogelijk zijn met de prachtige en moderne fonteinen van Sanibell INK. De INK collectie van Sanibell is innovatief en het belooft comfort voor elke dag!

Lees meer

Kleine badkamer? Zo haal je er toch alles uit.

Placed by Naomi Voorsluys on 04-9-2020

Badkamer inspiratiefoto’s laten de meest geweldige badkamers zien, van alle gemakken voorzien. Met luxueuze baden, grote inloopdouches, genoeg kastruimte en ruimte voor de meeste gave accessoires. Maar het lijkt wel alsof de designers van die badkamerinspiraties één belangrijk aspect vergeten: de meeste mensen hebben bij lange na niet zo veel ruimte in hun badkamer.

Lees meer

Een stijlvolle badkamer waar u ook echt trots op kan zijn? Daar hoeft u niet jarenlang voor te sparen. U kunt al een badkamer op budget samenstellen voor minder dan €2000. Omdat wij graag laten zien dat dit niet de meest basic witte badkamer hoeft te zijn, hebben wij drie verschillende en stijlvolle badkamers voor u samengesteld. Allemaal voor minder dan €2000, inclusief tegels, radiatoren en afvoer.

Lees meer

99 producten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren