Betaalbare luxe met de ‘Edition’ kranen van Brauer

Placed by Mandy Haverhals on 20-10-2021

Brauer heeft verschillende series kranen. Deze bestaan allemaal uit ‘editions’. De series zijn:

  • Copper edition
  • Brushed edition
  • Black edition
  • Chrome edition
  • Gold edition.

In deze series staan diverse soorten kranen centraal in de kleuren van de serienaam. Deze serie bestaat uit allerlei kranen van een wastafelkraan tot een complete regendoucheset etc. Deze kranen zijn van hoge kwaliteit en hebben veel voordelen.

Lees meer

Radiatoren met een strak design en opvallende kleuren!

Placed by Wendy Tijhuis on 13-10-2021

Wie wil er niet een heerlijke warme badkamer waar je tot rust komt en ontspant, maar met een strak design tot in detail? De tijd dat de badkamerradiator een storend element was dat onnodig veel ruimte in beslag nam om de badkamer te verwarmen ligt ver achter ons. Lees hier verder over de verschillende radiatoren.

Lees meer

Leuk uw badkamer op met unieke en extravagante producten

Placed by Mandy Haverhals on 01-10-2021

Bent u uitgekeken op uw keurige standaard toiletpot? Vindt u witte ligbaden maar simpel? Is uw badkamer saai? Dan bent u bij Tegeldepot aan het juiste adres. Bij Tegeldepot hebben wij niet alleen tijdloze artikelen, maar ook extravagante eyecatchers die uw badkamer tot een paleis maken. Dus bent u uitgekeken op uw badkamer? Lees dan zeker verder.

Lees meer

Maak uw badkamer uniek met Gliss Calypso

Placed by Naomi Voorsluys on 20-9-2021

De set van Gliss Calypso is een unieke verschijning. Eén die ook in uw badkamer kan voorkomen. Gliss Calypso is een wastafelmeubelset bestaande uit een badkamermeubel en spiegel. Het badkamermeubel is van de vertrouwde hoogwaardige kwaliteit van Gliss, maar waar het echt om draait is de spiegel. Deze spiegel zal het middelpunt van uw badkamer worden. Met zijn unieke vorm en bijzondere afmeting, wil u niks anders meer in uw badkamer.

Lees meer

Badkamer schoonmaaktips

Placed by Gerrit on 01-6-2021

De badkamer schoonmaken kan een lange klus zijn waar je erg tegenop ziet. Dit hoeft echter helemaal niet zo’n grote klus te zijn. In deze blog lees je een aantal behulpzame schoonmaaktips!

Lees meer

7 planten voor in de badkamer

Placed by Gerrit on 14-5-2021

Vandaag (17-5-21) is het plantendag! Planten kunnen een badkamer leuk opfleuren, maar niet elke plant is geschikt voor deze ruimte. Toch zijn er best nog wel wat planten die prima kunnen vertoeven in de badkamer. Voor deze planten zijn een hoge luchtvochtigheid en warme temperaturen geen probleem. In deze blog geef ik je 7 planten die in de badkamer kunnen leven.

Lees meer

Mat zwarte kranen onderhouden

Placed by Gerrit on 03-5-2021

Mat zwarte kranen zijn ontzettend gaaf. Niet voor niets is deze kleur trending en razend populair. Maar eerlijk is eerlijk, deze kleur vereist ook goed onderhoud. In deze blog lees je hoe je mat zwarte kranen het beste kan onderhouden.

Lees meer

Tegel Trends 2021

Placed by Gerrit on 19-4-2021

In de vorige blog las je over de badkamertrends van 2021. Maar wist je dat tegels ook ‘trendgevoelig’ zijn? In deze blog laten we jou de actuele tegel trends zien!

Lees meer

Dé badkamertrends van 2021

Placed by Gerrit on 15-3-2021

Benieuwd naar de populairste badkamerstijlen van dit moment? In deze blog lees je dé badkamertrends van 2021!

Lees meer

Go Go Gadgets!

Placed by Gerrit on 15-2-2021

Er zijn veel gadgets en technologieën om jouw badkamer tot een ware parel te maken. Wat dacht je van een lichtgevende whirlpool of een Sunshower? In deze blog vind je de tofste gadgets voor jouw badkamer!

Lees meer

107 producten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren