Openingstijden Showroom

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: Gesloten
   
   
Speciale openingstijden, klik hier

Contactgegevens

 • Tegeldepot.nl
 • Tweespan 2
 • 3897AG Zeewolde
 • T: 036 844 2222
 • E: info@tegeldepot.nl
 • KVK: 56057709
 • BTW-nr: NL851959398B01

Populaire merken

Bel voor vragen of advies

036 844 2222

Nieuws

Once you go black you never go back

16-07-2018 11:40 | Geplaatst in Informatie Nieuws Trends door Anita

Zwart in de badkamer? Jazeker! We zien het steeds vaker terug. Niet alleen in badkameraccessoires, zoals handdoeken of een bad kussen, maar er zijn tegenwoordig ook diverse merken, die hun producten in mat zwarte kleur produceren.

Lees meer

Wat kost een nieuwe badkamer

30-06-2017 13:49 | Geplaatst in Informatie Nieuws Doe-het-zelf door Tamara Settels

“Wat kost een complete badkamer?” Dat is ongetwijfeld een bekende vraag die bij u opkomt als u gaat shoppen voor een nieuwe badkamer. U wilt een nieuwe badkamer naar wens en daar zijn enige voorbereidingen voor nodig.

Als u gaat verhuizen naar een nieuwbouwwoning is het uitzoeken van een nieuwe badkamer een grote klus. Ook als u uw huidige badkamer zat bent, is het een hele opgave om een nieuwe badkamer uit te kiezen. Voor welke stijl gaat u. Wat zijn uw wensen, eisen en de belangrijkste vraag is, wat is het budget?

Lees meer

Solid Surface, populair in uw badkamer!

02-06-2017 13:28 | Geplaatst in Nieuws Trends Leuke sanitair weetjes door Tamara Settels

Het wordt steeds gekker maar vooral ook leuker wat u ziet aan nieuwe producten voor in uw badkamer. De gekste creaties ziet u voorbij komen waarin verschillende materialen zijn samengevoegd zoals steen en textiel, kunststof in een bizarre kleur of het product heeft een speciaal design waar u nog nooit over hebt nagedacht.

Keramiek is een gebruikelijk materiaal in de sanitair branche. Het stoot vuil af, behoudt zijn glans en is goed schoon te houden. Er is alleen één groot gevaar voor keramiek en dat is kalk. Als een toiletpot geen goed onderhoud krijgt, ontstaan er kalkvlekken die nagenoeg niet meer weg gaan.

De technologie in materiaal voor baden, waskommen en andere producten gaat maar door en door. Een alternatief voor keramiek is er dan ook zeker. Heeft u wel eens gehoord van Solid Surface? Het is een bijzonder product dat in een zeer korte tijd populair is geworden in Nederland.

Lees meer

Restyle uw toiletruimte met simpele aanpassingen!

19-05-2017 16:01 | Geplaatst in Informatie Trends Doe-het-zelf Leuke sanitair weetjes door Tamara Settels

U brengt meer tijd door op het toilet dan u denkt. Niet bepaald de gezelligste ruimte. Maar daar komt vanaf nu verandering in. Wij hebben leuke simpele tips waarmee u vandaag nog de ruimte in een handomdraai opfleurt en sfeervoller maakt. 

Lees meer

Water besparen in de badkamer

04-05-2017 11:16 | Geplaatst in Informatie Nieuws door Tamara Settels

Iedere dag maakt u gebruik van schoon drinkwater. De wasmachine draait, we geven de planten water, de vaatwasser staat aan zonder dat we eigenlijk weten hoeveel water we gebruiken. In de badkamer gaat er  dagelijks nog het meeste water doorheen. Douchen, tanden poetsen of het toilet doorspoelen.

We gebruiken per persoon gemiddeld ongeveer 100 liter water per dag, waarvan een derde vanuit de badkamer komt. We zijn in vergeleken met 10 jaar geleden al veel bewuster bezig met het bezuinigen op water, maar het is goed om ons te blijven inzetten voor het milieu en tegelijkertijd voor onze portemonnee.

Lees meer

NIEUW: douchewand met Safety Glass 2.0

13-03-2017 15:25 | Geplaatst in Informatie Nieuws Trends door Tamara Settels

Wanneer u gaat douchen gaat u er van uit dat het glas van de douchewand of cabine veilig is. Maar heeft u zich wel eens afgevraagd hoè veilig het glas dan echt is? Er zijn verschillende soorten glas die worden gebruikt voor het maken van sanitair producten. En in principe zijn alle soorten veiligheidsglas. Maar het voorkomen van glassplinters is vaak onmogelijk. De kwaliteit van de huidige douchewanden is er niet zonder de vernieuwing en ontwikkelingen op dit gebied. En daar zijn de inloopdouches van Safety Glass. Met de nieuwste douchewand van Safety Glass is er geen sprake meer van glassplinters!

Lees meer

NIEUW! douchecabine, douchedeuren, glazen douchewanden en accessoires van Wiesbaden!

02-02-2017 10:48 | Geplaatst in Informatie Nieuws door Tamara Settels

Wij zijn blij dat we ons assortiment mogen uitbreiden met de nieuwe producten van Wiesbaden. Niet alleen omdat het moderne producten zijn, maar ook om de kwaliteit en de mogelijkheden. Wiesbaden maakt ons huidige assortiment nog breder! Dat komt door mogelijkheden als softclose scharnieren, antikalk coating en liftfuncties bij het openen van de douchewanden.

Wiesbaden heeft niet alleen glas wanden, maar biedt een gehele badkamer inrichting aan, behalve tegels. Wiesbaden heeft badkamermeubels, toiletten, verschillende accessoires voor in de douche en toiletruimte en nog veel meer! Bent u toe aan iets nieuws? Laat ik u meenemen naar de kwaliteit van ons nieuwe Wiesbaden assortiment!

Lees meer

Get Wet by Sealskin lijn. Strak, modern en betaalbaar

23-01-2017 17:23 | Geplaatst in Nieuws Productkennis door Tamara Settels

Sealskin is een veel voorkomend merk dat u ziet in de bouwmarkten. Maar u zult zien dat ook online shops steeds meer Sealskin verkopen omdat het een vertrouwd, modern en betaalbaar product is. Ik zal u uitleggen waarom. De designs van Sealskin zijn uniek en tegelijk veelzijdig. Sealskin biedt namelijk fijne extraatjes die uw product nog unieker maken en matchen met de stijl in uw badkamer. Zo heeft Sealskin de zogeheten Get Wet by Sealskin lijn met nieuwe snufjes om u te laten zien wat mogelijk is in uw nieuwe badkamer!

Lees meer

De nieuwste trends in de sanitair en tegelwereld

08-11-2016 12:20 | Geplaatst in Nieuws Trends Leuke sanitair weetjes door Tamara Settels

Bent u ook uw huidige badkamer of toiletruimte zat? En bent u toe aan iets nieuws? Of gaat u binnenkort verhuizen? Dan heb ik een paar leuke nieuwe trends voor u! Tegeldepot is naar dé sanitairbeurs Cersaie geweest in Italië, Bologna. Een beurs vol nieuwe technologieën en leuke gadgets voor in uw badkamer of toiletruimte. Ook qua tegels komen er veel nieuwe moderne stijlen op de markt die u nog niet kent!

Lees meer

Wat moet u weten over tegels - Deel 2

11-10-2016 14:09 | Geplaatst in Informatie Doe-het-zelf Productkennis door Tamara Settels

In de eerste blog over tegels heb ik u uitgelegd welke soorten tegels er zijn. Daarnaast is het handig om te weten hoe het zit met verschillende tintcodes en kleur scharkering en de afwerking van de tegels. Juist voor als u zelf tegels wilt gaan leggen of omdat u graag alle ins en outs wilt weten over tegels zodat u het bespreekbaar kan maken bij een adviseur of aannemer. Wilt u zelf tegels gaan leggen, dan is het ook leuk om de eerste blog: Wat moet u weten over tegels - Deel 2 nog een rustig door te lezen!

Lees meer

Klantenservice

 • iDeal
 • MasterCard
 • Visa
 • PayPal
 • PostNL