Xenz 11 producten

De sanitair producten van Xenz, voorheen BeterBad, zijn echte blikvangers. Al meer dan 40 jaar levert deze Nederlandse sanitairspecialist prachtige, high quality sanitair producten. Bij Tegeldepot vindt u onder andere de waterbesparende regendouches van Xenz. Met deze douches bespaart u tot wel 80% op uw gas- en watergebruik. 

Lees meer Minder tonen
Wis filters

11 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

11 producten
Wis filters

11 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

11 producten

De waterbesparende regendouches van XenZ sanitair

BeterBad gaat sinds 2016 verder onder de naam XenZ. Hun meest opvallende product is de XenZ upfall shower. Deze regendouche verbruikt zeer weinig water, maar zorgt voor een harde straal uit een 40 cm brede regendouche. Hoe dit kan? De XenZ upfall shower vangt douchewater op én herbruikt dit weer. Hierdoor verbruikt de upfall shower maar 1,3 liter per minuut. Het klinkt niet heel hygiënisch, maar het is het wel. XenZ maakt namelijk gebruikt van een dubbele filtering. Het eerste onderdeel, de microfilter, verwijdert groot vuil zoals zeepresten en haren. Het tweede onderdeel van het XenZ filterproces bestaat uit een UV-filter die ervoor zorgt dat bacteriën worden gedood!

Een spa momentje in uw badkamer

Heeft u altijd gekeken naar die prachtige luxe badkamers? Met de XenZ upfall shower creëert u uw wellness momentje, zowel ‘s ochtends als ‘s avonds. En moderne badkamers zijn niet alleen ingericht op uw eigen belang, maar ook op het maatschappelijk belang. Dit betekent dat er steeds meer duurzame en milieubewustere badkamers worden ontworpen. Hier passen de XenZ waterbesparende regendouches perfect bij.

Milieubewust en duurzaam

Zowel in kleine badkamers als in grote badkamers past een XenZ waterbesparende regendouche perfect. De besparing van een XenZ douche is niet alleen op uw waterrekening en gasrekening, u verbruikt ook minder schoon water waardoor u ook het milieu spaart. Zeker met een groot huishouden zult u zien dat uw waterverbruik snel terugloopt ten opzichte van vóór de installatie van XenZ sanitair.

XenZ sanitair kopen bij Tegeldepot

Bij Tegeldepot kunt u gemakkelijk één van de prachtige XenZ waterbesparende regendouches kopen. U kunt eenvoudig online bestellen en betalen met veilige betaalmethodes zoals iDeal, Paypal of met uw creditcard. Wilt u de XenZ upfall shower in het echt bewonderen? Kom dan langs in onze mega showroom in Zeewolde! Onze sanitair experts vertellen u graag meer over deze bijzondere, milieubewuste regendouche. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Naast milieubewuste douches verkopen we alles van A tot Z voor een complete badkamer. Bij tegeldepot koopt u ook douche accessoires, complete toiletsets, opbouw wastafels en solid surface baden. Ook voor alle nieuwe producten van bekende merken zoals Grohe en Quooker kunt u bij ons kopen.