Wisa 190 producten

Voor toiletsets, inbouwreservoirs, bedieningspanelen en andere benodigdheden voor een mooi afgewerkt toilet bent u bij Tegeldepot aan het goede adres. Een van onze favoriete sanitair merken hiervoor is Wisa sanitair. Dit merk specialiseert zich met name op toilet benodigdheden. De kwaliteit van de producten van Wisa is erg hoog en gaat daardoor uiterst lang mee.

Lees meer Minder tonen

190 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

190 producten

190 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

190 producten

Wisa toiletsets

Bent u op zoek naar een nieuwe toiletset voor in uw badkamer of sanitaire ruimte? Tegeldepot biedt een uitgebreid aanbood van toiletsets van Wisa aan. De toiletsets van Wisa bestaan uit onder meer een toiletpot met softclose toiletzitting, een inbouwreservoir en een bedieningsplaat Delos of Argos -afhankelijk van uw keuze. De verschillende Wisa sets bevatten uiteenlopende modellen waterclosets. De keuze in set zal voornamelijk hiervan afhangen, omdat de vorm van de toiletpot wel bij het design van uw badkamer moet passen. Gelukkig biedt Tegeldepot u de Wisa XS sets in een ruim assortiment!

Wisa inbouwreservoir

Bent u een badkamer aan het aanleggen maar heeft u al een toiletpot? Dan boft u dat Tegeldepot het Wisa inbouwreservoir ook los verkoopt! Het installeren ervan wordt vergemakkelijkt door meegeleverde materialen zoals een voorgemonteerde muurbevestigingsset, PE afvoerbocht 90mm met overgangsstuk 10X110mm, een metselhulp en isolatiematje. Het Wisa inbouwreservoir heeft een geïsoleerd reservoir tegen condenswatervorming en een maximum capaciteit van 7.5 liter. Voor een complete Wisa inbouwreservoir set moet u bij Tegeldepot zijn!

Wisa bedieningspaneel

Bij de Wisa XS sets wordt al een Wisa bedieningspaneel meegeleverd. Deze is in de webwinkel van Tegeldepot echter ook los verkrijgbaar! Bovendien zien de individuele versies er een stuk stijlvoller uit met uitvoeringen in mat- of glans chroom. Alle modellen zijn platen van 16X16cm met in het midden twee knoppen die samen een cirkel of een vierkant vormen. Met de metalen edities van het Wisa bedieningspaneel straalt uw badkamer nog meer klasse uit!

Wisa sanitair kopen bij Tegeldepot

Heeft u moeite met het maken van uw keuze? Kom dan langs in onze showroom te Zeewolde en zie het Wisa sanitair met eigen ogen. Dit helpt vaak bij het maken van uw keuze.  Hier kunt u tevens terecht voor vragen en advies. Wij heten u graag welkom in onze showroom te Zeewolde!