VT Wonen 264 producten

Waarschijnlijk kent u het merk Vtwonen wel van het magazine of het televisieprogramma. Wat u misschien nog niet wist, is dat Vtwonen ook interieurartikelen produceert. Bij Tegeldepot verkopen we tegels van Vtwonen. Het tegelassortiment is ontzettend breed en er is altijd voor ieder wat wils. Voor op de wand en op de vloer. De vloertegels zijn ook geschikt voor op de wand. Andersom is dit niet altijd het geval. Dit staat per tegel erbij vermeld.

Lees meer Minder tonen
Wis filters

264 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

264 producten
Wis filters

264 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

264 producten

Douglas & Jones

De tegelcollectie van Vtwonen is ontstaan in samenwerking met het merk Douglas & Jones. De tegels zijn ontworpen door Douglas & Jones samen met de stylisten van Vtwonen.

Van XS tot XL

Vtwonen tegels zijn verkrijgbaar in allerlei vormen en maten. De kleinste tegel is 12,5x12,5 cm en de langste tegel is 80x160 cm. De tegels zijn er niet alleen in veel maten, maar ook in verschillende vormen. De collectie Vtwonen tegels bestaat uit vierkante, rechthoekige en mozaïektegels.

Kleuren & looks

De tegels van Vtwonen zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren en looks. In de serie ‘Classic’ bevinden zich voornamelijk marmerlook tegels en tegels in goudkleur. Dit is prachtig als u een luxueuze touch in uw huis wilt. De marmerlook tegels zijn verkrijgbaar in kleuren als zwart, off white en groen. Houdt u meer van industrieel? Kies dan voor de ‘Castles’ of ‘Raw’ serie. Deze series hebben tegels in betonlook in de kleuren beige, grijs, bruin en grijs. Bent u dol op kleurrijk en bohemian stijl? Dan is de serie ‘Craft’ waarschijnlijk wel uw ding. Deze serie bevat vierkante tegels in de kleuren turkoois, blauw, roze, grijs en wit. De meeste tegels zijn van keramiek of porcellanato. Deze materialen zijn gemakkelijk schoon te houden en krasvast.