Tiger 506 producten

In 1950 werd Tijger Plastics opgericht. Toen richtte het bedrijf zich op kunststofproducten. Door de jaren heen ontwikkelde het bedrijf en in 1990 verdween ‘Plastics’ uit de naam. Toen besloten ze zich op badkamers te gaan richten. Tegenwoordig is Tiger een gevestigd Europees merk. Tiger is een dochteronderneming van Coram International.

Lees meer Minder tonen
Wis filters

506 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

506 producten
Wis filters

506 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

506 producten

Badkamerdesign voor iedereen

Tiger vindt het belangrijk innovatieve accessoires en meubels te bieden aan iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht, stijlvoorkeur, budget of lifestyle. Tiger’s doel is één van de bekendste en betrouwbaarste merken te zijn gericht op badkameraccessoires in Europa.

Designaccessoires voor een zacht prijsje

Tiger wil producten verkopen voor ieders budget, zonder dat dit ten koste gaat van kwaliteit en design. Een bekende serie van Tiger is ‘Boston’. Deze serie bestaat uit allerlei RVS look producten. Van accessoires, zoals toiletrolhouders, handdoekhaken en zeeppompjes tot handdouches. Tiger is ook populair om hun handige doucherekjes. Zo heeft Tegeldepot een douchemand met telefoonhouder in het assortiment.

Behalve mooie producten, zorgt Tiger ook voor veiligheid. Hun assortiment bevat bijvoorbeeld ook toiletbeugels en veiligheidsgrepen.

TigerFix

Tiger staat ook bekend om hun TigerFix. Met dit product hoeft u niet meer door harde muren of tegels te boren om een accessoire op te hangen. TigerFix is een muurplaatje wat u met bijgeleverde lijm op de muur plakt. De lijm is bestand tegen vocht en heeft een draagkracht tot 10 kg.