Sunshower 6 producten

Tijdens het douchen een gezonde bruine kleur krijgen en uw spieren optimaal laten ontspannen. Klinkt dit voor u als een droom? Met de producten van Sunshower wordt dit de realiteit. Sunshower biedt verschillende inbouwsystemen die u de meest ultieme douche beleving laten ervaren. Ze specialiseren zich in inbouwapparaten met UV- en infrarood functies die u plaatst in uw douche.

Op deze manier geniet u altijd van een heerlijke douche, met de gezondheidsvoordelen van zonlicht en infrarood.

Lees meer Minder tonen
Wis filters

6 producten

per pagina
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

6 producten
Wis filters

6 producten

per pagina
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

6 producten

Zonlicht tijdens het douchen

We kennen allemaal wel het heerlijk voldane gevoel van douchen na een lange dag in de zon. Hoe fijn zou het zijn om dit elke dag te kunnen ervaren? Dit kan met een Sunshower UV installatie in uw douche. Het UV-licht maakt vitamine D aan waardoor uw weerstand toeneemt en het energieniveau stijgt. Hierdoor stapt u met een gezond en weldadig gevoel de douche uit. Een ander voordeel van de UV-licht installaties van Sunshower is de heerlijke bruine kleur die u eraan overhoudt. Dankzij een Sunshower UV-licht installatie voelt u zich niet alleen goed, u ziet er ook nog goed uit!  Bij Tegeldepot vindt u verschillende Sunshower UV installatie mogelijkheden. Voor elke douche en badkamer is een perfect Sunshower product te vinden.

Sunshower: de perfecte oplossing voor spier- en gewrichtspijn

Houdt u van sporten en wordt u vaak wakker met een zeurende spierpijn? Of heeft u moeilijkheden met uw gewrichten en last van pijn in bepaalde lichaamsdelen? Dan is een Sunshower infrarood installatie een geweldige oplossing. De infrarood installatie plaatst u onder de douche en is verkrijgbaar in veel verschillende maten en soorten bij Tegeldepot. De infrarood functie zorgt ervoor dat spier- en gewrichtspijn wordt verlicht en de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Het infraroodlicht wordt toegediend doormiddel van een korte golf die direct zorgt voor een intensieve warmte die diep doordringt in de huid. De sessies duren gemiddeld 10 minuten en zijn erg effectief voor mensen met pijn in de gewrichten en spieren, mensen met nek- en rugklachten en mensen die reuma hebben.

Sunshower combi

Bent u benieuwd naar de gezondheidsvoordelen van een Sunshower  oplossing? Kies voor een Sunshower combi en ervaar de ultieme douche ervaring. Een van onze persoonlijke favorieten is de Sunshower Deluxe. Dit is een full body inbouwapparaat met zowel een UV- als infraroodfunctie. Deze Sunshower combi heeft vijf korte golf infraroodlampen en vier UV-lampen. Perfect voor iedereen die de douche beleving wilt uitbreiden naar een écht genietmoment.

Sunshower kopen bij Tegeldepot

De infrarood en UV-licht functies worden volledig weggewerkt in de wand van uw douche. Hierdoor zijn ze goed te plaatsen in een inloopdouche, of een douchecabine. Een Sunshower duur in energie? Nee hoor! Voor een gemiddelde sessie van 10 minuten verbruikt u nog geen 3 cent aan energiekosten. Kies voor échte luxe in uw badkamer door een Sunshower aan te schaffen bij Tegeldepot. Dit verhoogt uw douchecomfort, is pijn verlichtend, ruimtebesparend, tijdbesparend en geeft als kers op de taart een prachtige, gezonde bruine kleur aan uw lichaam en gezicht. Geen redenen om geen Sunshower aan te schaffen bij Tegeldepot dus! U kunt de producten van Sunshower eenvoudig bestellen op Tegeldepot.nl, of u kunt langsgaan in onze showroom om de producten van dichtbij te kunnen bekijken. Ons serviceteam staat voor u klaar in onze showroom in Zeewolde.

Over Sunshower

Sunshower is opgezet vanuit de gedachte dat de kracht en weldaad van zonlicht vaker in ons dagelijks leven geïmplementeerd moet worden. De gezondheidsvoordelen zijn enorm, maar hoe pas je dat toe in een druk leven? Juist, onder de douche! Douchen is een dagelijkse bezigheid en is hierdoor goed te combineren met een dagelijkse portie vitamine D. Het zonnetje schijnt helaas niet vaak genoeg in ons land en zeker in de winter krijgt men vaak last van een vitamine D tekort. Dit kan resulteren tot een somber gevoel en een winterdepressie. De Sunshower oplossingen gaan dit tegen door van de douche een oplaadmoment te maken. Het UV licht geeft u uw dagelijkse portie vitamine D en het infraroodlicht zorgt voor een ultieme ontspanning van de spieren. U stapt de douche uit met een voldaan, weldadig gevoel en uw energieniveau is een stuk gestegen!