Sealskin 507 producten

Sealskin staat voor kwaliteit en comfort. Bij Sealskin geloven ze dat ze alleen de beste doucheoplossingen kunnen bieden als de behoeftes van de consument oprecht begrepen worden. Sealskin is onderdeel van Coram. Een bedrijf met meerdere sanitairmerken.

Lees meer Minder tonen

507 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

507 producten

507 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

507 producten

Van schoenen tot sanitair

Sealskin bestaat al sinds 1754. Het begon als leerhandel en toeleverancier van de schoenenindustrie. Door de jaren heen breidden ze steeds verder uit. Na jaren verdween het leer. Het maakte plaats voor kunststof, textiel, aluminium en glas. Alle producten zijn uitvoerig getest en hebben een CE certificaat.

Soft-open-close & GiroFix

Het is voor Sealskin erg belangrijk dat hun producten aangenaam zijn in gebruik, onderhoud en installatie. Om dat mogelijk te maken hebben ze innovatieve ideeën doorgevoerd. Het systeem ‘soft open-close’ is er daar één van. Dit systeem wordt toegepast op schuifdeuren van het merk. Het zorgt ervoor dat de douchedeur niet dicht klapt. Zo komen er ook minder snel handen tussen de deur. Een ander handig systeem van Sealskin is ‘GIROFIX’. Dit zorgt ervoor dat uw douche eenvoudig te installeren is. De GIROFIX schroef wordt aan het muurprofiel gemaakt met één enkele 45 graden draai.

Het aanbod van Sealskin

Bekende series van Sealskin zijn ‘Soho’ en ‘Get Wet’. De serie ‘Soho’ bestaat uit (mat) zwarte douches in allerlei uitvoeringen. De serie bevat inloopdouches, nisdeuren, douchecabines en zijwanden. De serie ‘Get Wet’ bestaat ook uit artikelen voor douches. De producten zijn wit met glas. Er zitten in deze serie een aantal zwarte producten. Zo bevat deze lijn douchebakken, douchecabines en inloopdouches.

Niet alleen heeft Sealskin benodigdheden voor de douche, maar ook accessoires. Handdoekladders, badmatten en raamwissers bijvoorbeeld.