Sanicare 1280 producten

De organisatie Sanicare is al sinds 1995 een sterk, Nederlands sanitair merk dat bekend staat om service, kwaliteit en hoogwaardige afwerking. Als producent, importeur en groothandel op het gebied van sanitair bezitten ze veel kennis op het gebied van hoogwaardig sanitair. Bij het Nederlandse merk Sanicare bent u aan het juiste adres voor wastafels, badkamerspiegels, badkamermeubels, toiletten en badkamer radiatoren. 

Lees meer Minder tonen
Wis filters

1280 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

1280 producten
Wis filters

1280 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

1280 producten

Meer dan 900 producten in de Sanicare collectie

Bij Tegeldepot verkopen we meer dan 900 producten uit verschillende Sanicare series. Bent u op zoek naar prachtige spiegels met verlichting, design radiatoren of een hangend toilet? Het perfecte model voor uw badkamer of toiletruimte vindt u in het assortiment van Sanicare.

Design radiatoren van Sanicare

Een radiator in uw badkamer verwarmt niet alleen de ruimte, maar zorgt er ook voor dat uw handdoeken sneller drogen. Hierdoor voorkomt u een muffe geur in uw badkamer. Zeker in moeilijk te ventileren badkamers komt een Sanicare radiator van pas. Gaat u voor een badkamer met donkere details? Dan past de Sanicare Handdoekradiator standaard recht in antraciet hier goed bij! Als u chromen kranen in uw badruimte heeft, dan past een luxe chromen handdoekradiator van Sanicare hier top bij.

Hoogwaardige badkamerspiegels van Sanicare

We hebben bijna 600 verschillende soorten Sanicare spiegels in ons assortiment. Wat voor soort badkamerspiegel u ook zoekt, bij het assortiment van Sanicare vindt u de juiste badkamerspiegel voor uw badkamer of toiletruimte. Als u gaat voor functioneel, dan kiest u voor een functionele spiegelkast zoals de Sanicare Qlassics spiegelkast. Bekijk ook de andere modellen van de Sanicare serie Qlassics!

Sanicare kopen bij Tegeldepot

Wilt u graag hardstenen wastafels kopen of een functionele spiegel in plaats van een standaard spiegel? Dan bent u bij het merk Sanicare aan het juiste adres. Bij Tegeldepot verkopen we meer dan 900 producten uit de Sanicare collectie. Een complete badkamer of doucheruimte samenstellen is dan ook zeer makkelijk. U koopt eenvoudig én snel uw favoriete badmeubels met spiegel of complete sets sanitair. Bij een bestelling vanaf €150,- krijgt u van ons een gratis verzending. Heeft u vragen over Sanicare spiegels met zwarte omlijsting of één van de andere producten uit de collectie? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen u graag! Naast onze Tegeldepot webshop kunt u ook bij onze showroom in Zeewolde terecht.