Riho 27 producten

Sinds ruim 30 jaar maakt Riho eigentijds sanitair. Riho vindt het belangrijk om te inspireren en innoveren. Hun producten zijn niet alleen mooi, maar ook praktisch en leefbaar. Riho staat bekend om hun baden.

Lees meer Minder tonen
Wis filters

27 producten

per pagina
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

27 producten
Wis filters

27 producten

per pagina
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

27 producten

Luxueuze producten

Riho verkoopt veel luxueuze producten voor een relatief zacht prijsje. Zo staan ze bekend om hun grote collectie whirlpools en baden. Riho maakt zowel inbouw als vrijstaande baden. Daarnaast verkopen ze ook douches, waskommen en diverse accessoires zoals stabilisatiestangen, badplanken en badkussens.

Alle vormen

De producten van Riho onderscheiden zich aan hun vormen. Zo hebben ze baden in allerlei vormen. Van ovaal en rond tot zeshoek. Als u graag een uniek product in uw badkamer wil, bent u bij Riho aan het juiste adres. Waskommen zijn vaak rond. Bij Riho niet. Riho heeft ze ook in vierkant of zelfs driehoek.

Trends

Riho speelt in op trends en gaat met de tijd mee. Ze zorgen er altijd voor trendy producten in hun assortiment. Is mat zwart in de mode? Riho heeft het! Is een modern interieur uw ding? Neem dan zeker een kijkje bij Tegeldepot’s producten van Riho.