Quooker 102 producten

Quooker, de kraan die alles kan. Bekend van tv en radio. Het merk staat bekend om zijn bruisend- en kokend waterkranen. Met een Quooker kraan zet u in een mum van tijd een kop thee of een heerlijk glas bruiswater met een schijfje citroen erin. Geen waterkoker meer die in de weg staat en geen plastic flessen bruiswater meer in de koelkast.

Lees meer Minder tonen
Wis filters

102 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

102 producten
Wis filters

102 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

102 producten

Designs

Quooker kranen zijn er in verschillende designs en kleuren. Zo is er de ‘Square’-serie. Deze serie bestaat uit hoekige kranen, zoals de naam al doet vermoeden. De kranen hebben een stoer uiterlijk. Ze zijn er in chroom, RVS en mat zwart. De Flex-serie heeft een uittrekbare slang. Zo kunt u met de uitloop alle hoekjes van uw wasbak bereiken. Een andere bekende Quooker serie is de ‘Fusion’. De kranen van deze serie zijn verkrijgbaar in zowel klassieke als moderne designs. Bij deze kraan komt warm, koud en kokend water uit één kraan. Met de Quooker CUBE geniet u ook van bruiswater, gewoon uit de kraan. De CUBE komt onder in uw keukenkastje naast het Quooker-reservoir. Een filter zuivert het water. Aan de CUBE zit een CO2 cilinder, waarmee u tot wel 60 liter koud bruiswater uit uw Quooker kunt halen.

Water en energie besparen

Misschien verwacht u het niet direct, maar met een Quooker kraan kunt u besparen op water en energie. Bij een gewone kraan laat u vaak het water een tijdje lopen voor het warm wordt. Dit water wordt allemaal verspild. Met een Quooker gebeurt dit niet meer. Bij de kranen van dit merk is het water namelijk heel snel warm en hoeft u niet onnodig water te verspillen. Wanneer u water kookt met een waterkoker verbruikt u meer energie dan wanneer u kokend water tapt uit de Quooker kraan.

Veilig en handig

Jaarlijks lopen honderden mensen brandwonden op door kokend water. Vooral voor jonge kinderen kan kokend water heel gevaarlijk zijn. Met een Quooker heeft u dat probleem niet. De kranen van dit merk hebben een kindveilige bedieningsknop. Voor er kokend water uit de kraan komt, moet u niet alleen aan de knop draaien, maar ook de bedieningsknop twee keer indrukken. Verder hebben de kranen een ‘cool touch’ functie. De kraan zelf wordt niet heet en daaraan zult u zich niet branden.

Boilers

Quooker kranen hebben verschillende boilers.

  • - PRO3
  • - Combi
  • - Combi+

De PRO3 boiler geeft 3 liter kokend water, de Combi 7 liter kokend water of 15 liter warm water (60 graden) en de Combi+ 7 liter kokend water en onbeperkt warm water.

Toepassingen

Als u eenmaal een Quookerkraan heeft, kunt u niet meer zonder. Als u ’s ochtends opstaat begint u de dag met koffie of thee. Daarbij is de Quooker handig. Misschien een eitje bij het ontbijt? Wachten tot het water kookt hoeft niet meer. Bij het koken ’s avonds komt de Quooker ook erg van pas. Couscous, een bord pasta of een een Hollandse stamppot? Met de Quooker heeft u snel kokend water en is uw eten in een mum van tijd klaar. Kortom: met de kranen van dit merk bespaart u ontzettend veel tijd en moeite.