Quooker 102 producten

Bent u op zoek naar een Quooker voor in uw keuken? Dan bent u bij Tegeldepot aan het juiste adres! Wij bieden u een uitgebreid aanbod aan Quookers die u eenvoudig in uw keuken kunt installeren. We verkopen Quooker kranen, Quooker reservoirs en de Quooker CUBE. Dat is niet alleen warm en koud water uit uw kraan, maar ook kokend water én koel, gefilterd en bruisend water.

Bij Tegeldepot vindt u uw ideale Quooker in een handomdraai!

Lees meer Minder tonen
Wis filters

102 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

102 producten
Wis filters

102 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

102 producten

Quooker: de veelzijdige kraan

Een Quooker is een kraan die naast gewoon koud en warm water ook meerdere soorten wateroplossingen biedt. Het is een kokend water kraan en als u de Quooker CUBE toevoegt aan de set-up kunt u zelfs koud, gefilterd én bruisend water uit de kraan krijgen. Wilt u nooit meer wachten op uw ketel of waterkoker? En wilt u in 2019 geen plastic verspillen door gebotteld water te kopen? Dan is een Quooker kraan een geweldige oplossing voor uw huishouden. Binnen enkele seconden heeft u kokend water voor een kop thee of koud bruisend water voor een heerlijke Mojito!

Het assortiment van Quooker

Quooker verkoopt prachtige kranen, maar de toegevoegde waarde van het merk bestaat uit de bijbehorende Quooker reservoirs en de nieuwe Quooker CUBE. De Quookers zijn er in veel verschillende soorten en maten. Zo is er de keuze uit vier verschillende waterreservoirs: - Quooker PRO3 reservoirs: geeft 3 liter direct kokend water, 10 minuten opwarmtijd. - Quooker COMBI reservoir: geeft 7 liter direct kokend water of 15 liter warm water (60 graden Celsius), 20 minuten opwarmtijd. - Quooker COMBI+ reservoir: geeft 7 liter direct kokend water of onbeperkt warm water (60 graden Celsius), 20 minuten opwarmtijd. - Quooker CUBE: het enige gekoeld gekoeldwaterreservoir met waterfilter én CO2-cilinder. Goed voor 60 liter bruisend water. Ook zijn er verschillende uitrustingen beschikbaar van de Quooker. De Quooker Flex is een van de meest bekende kranen van Quooker. Deze is uitgerust met een gecombineerde kokend waterkraan en een mengkraan, en een flexibele uitrekslang voor extra bereik in de spoelbak. Zeer handig voor het afspoelen van borden en glazen. Ook is het mogelijk om de mengkraan en de kokend waterkraan uit één kraan te laten komen met de Quooker Fusion. Dan is er ook nog de Nordic kokend waterkraan. Deze is bedoeld om te combineren met een gewone mengkraan.

De functies van de Quooker

Naast de optie om een Quooker kokend waterkraan te combineren met uw gewone mengkraan heeft Quooker haar opties uitgebreid. In het laatste design van de nieuwe kraan komen namelijk nieuwe, ontzettend handige functies voor. Zo is het nu mogelijk om een Quooker kraan te bestellen die naast koud, warm en kokend water ook koel bruisend én gefilterd water biedt. De Quooker CUBE kraan is de nieuwste aanwinst in de Quooker familie die deze opties aanbiedt. De CUBE wordt onderin uw keukenkastje geïnstalleerd naast het Quooker-reservoir. In de CUBE zit een waterfilter die aanwezige bacteriën en onzuiverheden uit het water filtert. Ook wordt er een CO2-cilinder naast de CUBE geplaatst die voor het bruisende water zorgt. Met de Quooker CUBE heeft u binnen een handomdraai een heerlijk glas bruisend water, of gefilterd koel water. Perfect voor lekkere zomerse drankjes, limonade en cocktails!

Veiligheid voorop met Quooker

Veel mensen hebben hun vraagtekens bij de veiligheid van de Quooker, wat nou als u uw handen wilt wassen en daarvoor per ongeluk de kokend waterkraan aanzet? Uiteraard heeft de fabrikant hier uitgebreid over nagedacht en kan deze garanderen dat de Quooker een uiterst veilige toevoeging aan uw keuken is. Dankzij een innovatief beveiligingssysteem komt er nooit zomaar kokend water uit de kraan. U moet hiervoor de knop eerst twee keer indrukken, en vervolgens draaien voor er kokend water uitkomt. Hierdoor is de Quooker ook erg kindvriendelijk. Daarnaast is er bij de nieuwste kranen ook gebruik gemaakt van licht. Rood licht betekent dat er kokend water uit de kraan komt, blauw licht betekent dat er bruisend water uit de kraan komt.

Quooker bestellen bij Tegeldepot

Wilt u ook een handige Quooker kopen om veel tijd te besparen bij het koken en tafelen? Dan bent u bij Tegeldepot aan het juiste adres! In onze shop vindt u een uitgebreid aanbod aan Quookers en bestelt u eenvoudig een kokendwaterkraan én bruisend, gefilterd waterkraan ineen. U bent ook welkom in onze showroom in Zeewolde om de Quookers in het echt te kunnen bekijken. Een Quooker kopen betekent dat koken en tafelen een stuk makkelijker wordt met een kokendwaterkraan én koud, gefilterd bruisendwaterkraan ineen! We geven u graag advies over de verschillende soorten Quookers, en hoe u ze het beste kunt installeren!