Plaza 18 producten

In Alcora, Spanje, richtte de familie Plaza in september 1962 het bedrijf Azulejos Plaza op. De fabriek richtte haar productie en op keramische tegels.

Het bedrijf evolueerde in de volgende jaren en begon vloertegels te produceren, samen met unieke bakprocessen om decoratieve tegels te maken, met behulp van zeer gespecialiseerde, innovatieve machines en technieken, zoals digitaal printen en glazuren. Tegenwoordig produceert Plaza tegels met verschillende verfijnde klei, zoals witte en rode klei.

Plaza Cerámicas produceert tegels die de een groot assortiment aan formaten met de eigenschappen kwaliteit, design en modern bevatten. De series Silex en Rust zijn de series die wat meer de natuurtinten hebben. De Plaza day is de witte serie van glanzend tot mat. Uiteraard is de Combi Decor serie niet te missen en geeft de finishing touch met de prints en of reliëf in de tegel.

De producten worden door Plaza Ceramicas vanaf de basis ontwikkeld. Het selecteren van de, grondstoffen, texturen, afbeeldingen en afwerkingen behoord tot dat proces, zodat elk van de eindproducten is bijzonder, anders en nieuw zijn. Bij Tegeldepot hebben we een gedeelde op voorraad en kan u komen bekijken in de showroom. Kom gerust langs voor een lekkere bak koffie en inspiratie op te doen met het merk Plaza Ceramica Tegels

Lees meer Minder tonen

18 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

18 producten

18 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

18 producten