Pelipal 1 producten

Een grote  trendsetter op gebied van badkamervoorzieningen is Pelipal sanitair. Pelipal maakt keer op keer weer gebruik van innovatieve uitvindingen. Daarmee zet dit Duitse bedrijf de trend op het gebied van tijdloos design dat geschikt is voor elke badkamer. Smaak, stijl en budget zijn geen belemmeringen meer bij het uitzoeken van een prachtig badkamermeubel. Pelipal sanitair heeft namelijk voor al die zaken de oplossing gevonden. Voor innovatief design en stijlvolle badkamermeubels hoeft u niet meer verder te zoeken.

Pelipal sanitair heeft alles wat u ooit zou kunnen wensen in het assortiment.

Lees meer Minder tonen
Wis filters

1 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

1 producten
Wis filters

1 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

1 producten

Pelipal sanitair met honderd jaar ervaring

De specialisten van Pelipal sanitair zijn al ruim honderd jaar lang de trendsetters op het gebied van badkamermeubilair Wanneer u voor dit merk kiest, dan koopt u een product van een bedrijf dat enkel producten creëert van hoogstaande Duitse kwaliteit en al ruim honderd jaar ervaring heeft. Vormgeving en tijdloos design staan bij dit bedrijf en daarbij ook de ontwerpers hoog in het vaandel. Om het allemaal betaalbaar te houden, wordt er alleen gebruik gemaakt van natuurlijk en duurzaam materiaal. Bovendien worden de nieuwste innovatieve ontwikkelingen direct toegepast op al het sanitair van dit merk. Hierdoor kunt u met vrijwel ieder budget nog steeds genieten van deze indrukwekkende producten voor de badkamer.

Genoeg variatie Pelipal sanitair

Smaken verschillen en daardoor heeft niet iedereen dezelfde wensen wat betreft de badkamer. De een houdt van een moderne uitstraling, de ander is dol op Victoriaans geïnspireerd sanitair. Pelipal sanitair heeft geschikte producten voor elke stijl, smaak en uiteraard voor elk budget in het assortiment. Werp een blik op al het beschikbare sanitair en laat u inspireren om ook de beste badkamer te ontwerpen of samen te stellen. Van tijdloos design, tot moderne variaties tot klassiek geïnspireerd sanitair, u vindt het allemaal bij Pelipal sanitair. Aangezien ook niet elke badkamer even groot is, kan het team experts van Pelipal sanitair tevens uw geselecteerde badkamermeubel op maat maken. Kortom, er is genoeg variatie waardoor er gegarandeerd een perfect product voor u tussen zal zitten.

Pelipal sanitair spiegelverlichting

Bij Tegeldepot vindt u diverse producten van het merk Pelipal. Dit bedrijf maakt allerlei verschillende soorten sanitair. Zo kunt u complete badkamermeubelen van dit Duitse merk uitzoeken, maar ook allerlei accessoires behoren tot het aanbod. Neem bijvoorbeeld de spiegelverlichting. Het licht in de badkamer heeft een belangrijke functie. Dit bepaalt namelijk de sfeer en het gevoel van de badkamer. De spiegelverlichting van Pelipal sanitair is beschikbaar in verschillende stijlen. Elke lamp wordt van uitstekende materialen gemaakt. Bovendien zult u lang van deze verlichting gebruik maken, aangezien alle lampen een tijdloos design hebben. De spiegelverlichting van Pelipal geeft uw badkamer een warme en fijne sfeer.

Pelipal sanitair shoppen op tegeldepot.nl

Wilt u ook van Duitse kwaliteit sanitair genieten? Op tegeldepot.nl vindt u verscheidene Pelipal sanitair producten. Indien u vragen heeft over een specifiek product, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Zaken als de afmetingen of de installatie van het product in kwestie kunnen nog wel eens verwarrend zijn. Onze collega’s van de klantenservice helpen u graag door duidelijk advies te geven. Zo weet u direct waar u aan toe bent en kunt u verder met het shoppen. Heeft een product gevonden die naar wens is, maar wilt u deze graag in het echt bewonderen? Dat is bij Tegeldepot geen enkel probleem. Wij verwelkomen u van harte in onze showroom in Zeewolde. Daar staat een team van badkamerspecialisten klaar om u verder op weg te helpen.