Novellini 65 producten

Wanneer u op zoek bent naar exclusieve producten voor de badkamer, dan bent u op zoek naar Novellini sanitair. Deze sanitairspecialist maakt bij uitstek stijlvolle en unieke designs. Met de producten van Novellini sanitair zal werkelijk iedere badkamer de uitstraling van een wellnesscentrum krijgen. Stelt u het eens voor hoe heerlijk u tot rust kan komen in een badkamer vol met deze elegant en exclusief sanitair.

Dus voor al het nieuwe sanitair met een bepaalde luxe uitstraling zit u bij dit merk altijd goed.

Lees meer Minder tonen

65 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

65 producten

65 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

65 producten

Ambachtelijk bedrijf Novellini

Voor al uw Novellini sanitair bent u bij Tegeldepot aan het juiste adres. In het assortiment vindt u verscheidene producten van dit bijzondere Italiaanse bedrijf. Wist u bijvoorbeeld dat Novellini sanitair van oorsprong een klein ambachtelijk bedrijf was? In 1966 was het bedrijf dé specialist op het vakgebied smeedijzer en aluminium. Dit bewerkte het bedrijf in eerste instantie voor deur- en raamkozijnen. Niet veel later breidde het bedrijf zijn assortiment uit door douchecabines te produceren. In 1980 begon het bedrijf zijn naam te vestigen in de sanitaire wereld. Tien jaar later was het bedrijf al zo succesvol dat ze nieuwe wellness producten gingen introduceren. Zo is Novellini sanitair wereldwijd bekend om de stoomcabines en de hydromassagebaden.

Tot rust komen met Novellini sanitair

Ook indien u op zoek bent naar sanitair dat rekening houdt met het milieu, is Novellini sanitair zeker een aanrader. Een team van specialisten besteedt tijdens het ontwerp van nieuwe producten tevens tijd om aan het milieu en de gezondheid van de mens te denken. Hierdoor zijn de stijlvolle en unieke producten van dit merk volledig gecreëerd met het oog op de vraag naar rust, de wensen en de behoefte aan welzijn van iedere mens. Met een bad van Novellini sanitair komt u zeker tot rust. U waant zich werkelijk even in een wellnesscentrum. Dus wanneer u graag uw badkamer om wilt toveren tot een persoonlijk spa, doet u er goed aan om een kijkje te nemen in het assortiment van dit merk sanitair bij Tegeldepot.

Novellini sanitair badklapwand

Een voorbeeld van zo’n stijlvol en uniek product van dit merk is de badklapwand. Deze combinatie van badkuip en douche heeft een origineel ontworpen klapwand. Hierdoor kunt u eenvoudig de douche veranderen in een badkuip en uiteraard ook andersom. Dankzij de bijzondere NANO coating is het slipgevaar enorm verkleind. Dat is een van de vele praktische oplossingen waar Novellini sanitair bekend om staat. De bijzondere coating bevat tevens antikalk. Hierdoor blijft er geen kalk meer achter op het glas. In plaats daarvan geniet u na elke douchesessie van een wand die bijna straalt. Bovendien blijft er door de NANO coating veel minder vuil hangen in de badkuip. Het water kan namelijk moeiteloos van de badklapwand aflopen. Verder zorgt de Novellini badklapwand ervoor dat het spetter gevaar minimaal is. De wand voorkomt dat er grote hoeveelheden water op de grond vallen. Dit is ideaal als u jonge kinderen heeft die graag een waterballet creëren elke keer als ze in bad moeten. Door de klapwand behoudt u een droge badkamervloer en is er tevens meer veiligheid tijdens het badderen.

Novellini saniair kopen op Tegeldepot.nl

Wilt u ook genieten van uitstekende kwaliteit en een stijlvolle uitstraling als het om uw sanitair gaat? Overweeg dan Novellini sanitair! In het assortiment van Tegeldepot.nl komt u tevens het sanitair van dit ambachtelijke bedrijf tegen. Iedereen verdient het om een beetje tot rust te komen. Dat moet zeker kunnen in eigen badkamer. Met het sanitair van dit Italiaanse bedrijf koopt u gegarandeerd producten die zowel stijlvol als uniek zullen staan in uw badkamer. Kunt u niet kiezen? Schroom u niet om even contact op te nemen met Tegeldepot. Onze medewerkers van de klantenservice staan u graag te woord.