Navarti 12 producten

Op zoek naar tegels met een unieke marmerlook of tegels die wél goed in uw badkamer passen, omdat ze van XL-formaat zijn? Dan zijn de tegels van Navarti iets voor u. Navarti creëert tegels met deze unieke eigenschappen.

Lees meer Minder tonen
Wis filters

12 producten

per pagina
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

12 producten
Wis filters

12 producten

per pagina
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

12 producten

Wat is Navarti?

Navarti is een Spaans merk dat tegels produceert. Het bedrijf zet vakmanschap en eerlijke handel voorop. Daarnaast is het merk constant bezig met het verbeteren van het productieproces. Op die manier voldoet het aan de hoge kwaliteitseisen die zij zelf aan hun producten stellen.

Wat voor tegels maakt Navarti?

Dit merk maakt veel verschillende tegels. Navarti specialiseert zich in het maken van wandtegels en vloertegels met unieke eigenschappen. Dit zijn bijvoorbeeld tegels met een marmerlook en tegels van een uniek formaat.

Op onze website bieden wij 10 series van Navarti aan:

  • Murettos. Dit zijn wandtegels met structuur. Prachtige voor de accentmuur in uw badkamer of om een nis mee te stylen.
  • Vasseri. Een serie met tegels met een zandkleurige marmerlook.
  • Aeris. Wand- en vloertegels met een witte marmerlook. Voor de schone chique look in uw badkamer.
  • Arles. Tegels met een stoere wit en zwarte marmerlook.
  • Clothy. Een tegel met beige marmerlook in 2 verschillende kleuren: Gris en Marfil. De Gris kleur heeft een grijzige tint, terwijl de Marfil een diepere beige kleur heeft.
  • Duomo. Dit zijn XL-tegels met een blauwgrijze marmerlook die veel weg heeft van de binnenkant van een edelsteen.
  • Exedra. Deze stoere donkere tegels met marmerlook hebben een licht accent. Verkrijgbaar in bruin en zwart.
  • Leeds. Een tegel met zwarte marmerlook die u het gevoel geeft alsof u kijkt naar de verschillende lagen van de aarde of het oppervlakte van een verre planeet. Perfect als u op zoek bent naar een natuurlijke look in badkamer.
  • Strom. Deze serie lijkt erg op de Leeds serie. De aders in het patroon van de Strom serie zijn alleen kleiner en subtieler.
  • Verona. De Verona serie lijkt op de Aeris serie. Het verschil is dat de zandkleurige aders van het Verona marmer subtieler zijn en daarom beter passen in een badkamer waarin u op behoefte heeft aan een rustige vloer- of muurbedekking.

De tegels van Navarti worden gemaakt van het materiaal porcellanto. Dit materiaal heeft soortgelijke eigenschappen als keramiek. Het is een stevig en compact materiaal. Daarom is het zeer geschikt voor de vloeren en wanden van uw badkamer.

Waar moet u rekening mee houden?

Omdat de tegels van Navarti van natuurlijke materialen worden gemaakt, is geen enkele tegel hetzelfde.

Iedere batch en bestelling tegels die wordt geplaatst is uniek. Hierdoor kan de kleur of het patroon iets afwijken. Houd hier rekening mee wanneer u de tegels besteld. Wij adviseren dan ook om meer tegels te bestellen dan u nodig heeft, voor het geval dat er bijvoorbeeld een tegel breekt tijdens het plaatsen.

Vindt u de tegels van Navarti ook zo mooi, maar kunt u nét niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op! Onze medewerkers denken graag met u mee.