Mosa 3 producten

Mosa is een Nederlandse producent op het gebied van keramische tegels. Ze mogen met recht een echte pionier op het gebied van keramiek worden genoemd, want ze zijn al meer dan 130 jaar actief. De productie wordt gedaan met de zuiverste grondstoffen en met innovatief Nederlands design. De tegels van Mosa zijn in meer dan 30 landen verdeeld over vier continenten te zien op wanden, vloeren, gevels en terrassen van zowel particuliere, commerciële als openbare ruimtes.

Ze kenmerken zich door het allerbeste design te willen leveren in combinatie met jarenlange ervaring.

Lees meer Minder tonen
Wis filters

3 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

3 producten
Wis filters

3 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

3 producten

De filosofie van Mosa

Mosa kent een rijke geschiedenis in de productie van keramische tegels. Dankzij deze ervaring kan dit bedrijf pure vakmanschap leveren. Ze hechten erg veel waarde aan duurzaamheid en ondersteuning van lokale partijen. Het ondersteunen en adviseren van lokale partijen is een taak die dit bedrijf met hun ervaring graag op zich wilt nemen. De historie en roots van het bedrijf worden niet vergeten, maar met moderne functionaliteiten gaat dit bedrijf ook met de tijd mee. Het bedrijf werd in 1883 opgericht in Maastricht, waar vandaag de dag nog steeds het ontwikkeling- en productieproces plaatsvindt. Het verbinden van het merk Mosa met de klanten is iets wat zij ook graag doen. De verbondenheid die de klanten daardoor voelen zorgt ervoor dat het bedrijf uitstekend kan inspelen op de behoeften van de klant.

Het design van Mosa

Mosa straalt graag de Nederlandse trots uit. Het bedrijf staat bekend om eigentijdse, functionele en innovatie ontwerpen. Volgens hun zijn dat typische Nederlandse stijlkenmerken. De uitdagingen die internationaal geboden worden aan dit bedrijf zijn geen probleem voor een bedrijf met deze passie en ervaring. De uitstraling van de tegels moeten puur zijn en eenvoudig te passen in het Nederlandse karakter. Daarnaast zijn duurzaamheid en functionaliteit belangrijke onderwerpen voor dit bedrijf. Het vertegenwoordigen van het Nederlandse design is wat dit bedrijf graag wilt uitstralen. Dit lukt ze aardig, want met een grensoverschrijdend klantenbestand worden de producten wereldwijd gebruikt.

Innovatie en service is zeer belangrijk voor Mosa

De jarenlange ervaring zorgt ervoor dat Mosa verder kan kijken in het productieproces. Het onderzoeken, ontwikkelen en verbeteren van de tegels is iets wat zij continu blijven doen. De klanten van dit bedrijf krijgen creatieve vrijheid. Dit houdt in dat er geen grenzen aan ontwerpen zitten. Dit bedrijf streeft ernaar om grenzen te verleggen en met nieuwe ontwerpen te komen.

Voor de service richting hun klanten stelt Mosa hoge normen aan zichzelf. Het voordeel dat de klanten wensen te behalen is het uitgangspunt van dit bedrijf. Ondersteuning, informatie en tools om de keramische tegels toe te passen mag niet ontbreken in de levering van het product. De persoonlijke werkwijzen van klanten worden als zeer belangrijk geacht, de service moet hierbij aansluiten.

Mosa biedt een duurzame toekomst

In het productieproces gaat Mosa ervanuit een product te kunnen leveren die een zeer lange tijd meegaan. De tegels moeten de tijd kunnen doorstaan. Het duurzame uitgangspunt is zeer belangrijk. Tijdens het produceren van de keramische tegels hanteert dit bedrijf een circulaire aanpak. Een bedrijf met een lange geschiedenis als deze kan niet anders dan een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij. Bijna alle tegels hebben duurzame kenmerken gekregen, waardoor dit bedrijf een belangrijke rol speelt in duurzame bouw. Met meer dan 600 werknemers in dienst probeert dit bedrijf al deze kenmerken uit te dragen. Samenwerking, passie en specialisme zijn kenmerken van het personeel.

Op Tegeldepot.nl vindt u het assortiment aan keramische tegels van het Nederlandse topmerk Mosa. U kunt de tegels online bestellen in de webshop. Mocht u meer advies wensen, dan bent u van harte welkom in onze showroom in Zeewolde.