Magnum 20 producten

Magnum Heating is een Nederlandse fabrikant en leverancier van vloerverwarming systemen waarbij comfort en safety de twee uitgangspunten zijn. Naast vloerverwarming levert Magnum Heating ook het controlesysteem om de vloerverwarming interactief te beheren. Door gebruik te maken van technologieën op het gebied van water en elektriciteit creëert dit bedrijf warmte in uw huis. Ze proberen het verschil te maken op de markt door kwalitatief hoogwaardige producten te leveren en servicegericht te zijn, met een oog op een lange relatie.

Ook speelt Magnum Heating in op de wensen van de consumenten. Zo is de productontwikkeling gericht op elektrische energie. Met verschillende toepassingen en door gebruik te maken van groene stroom levert Magnum Heating een bijdrage aan duurzaam huizen bouwen. Dit bedrijf gaat er vanuit dat klanten waarde hechten aan een comfortabel en gezond woonklimaat. De verwarmingssystemen van dit bedrijf dragen bij aan een comfortabel en veilig woon- en leefklimaat.

Lees meer Minder tonen

20 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

20 producten

20 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

20 producten

De productie van Magnum Heating

Magnum Heating vindt het belangrijk om de kwaliteit te controleren. Doordat zij hun producten zelf fabriceren en leveren kan dit proces al goed gecontroleerd worden. Het traject wordt van begin tot einde in eigen hand gehouden, dit zorgt voor optimale kwaliteitsbewaking. Ook hebben de meeste onderdelen het ‘made in Holland’ kenmerk. Enkele ruwe onderdelen worden geproduceerd in Azië en Finland. Ook deze onderdelen worden in de eigen fabriek samengesteld en zeer streng gecontroleerd.

Door deze manier van produceren te hanteren kan Magnum Heating lange garanties afgeven. Zo gaan de vloerverwarming systemen minimaal tien jaar mee en de componenten minimaal twee jaar. De vloerverwarmingsmat die op Tegeldepot.nl wordt verkocht heeft zelfs een levenslange garantie voor de werking van elektrotechnische onderdelen.

Vloerverwarmingsmat van Magnum Heating

Op Tegeldepot.nl kunt u de vloerverwarmingsmat van Magnum Heating bestellen. Dit product is uniek in zijn soort. Het systeem is ontworpen om te gebruiken als er al een afwerkvloer is aangebracht. Hierdoor kan een normaal vloerverwarming systeem niet meer worden aangebracht. De Magnum Mat is maar 4 millimeter dun en kan in de lijmlaag van de vloertegels worden meegenomen. Het grote voordeel aan dit product is dat het vrijwel direct onder de oppervlakte ligt. Voor ruimtes die niet continu gebruikt worden is dit systeem ideaal, omdat de opwarmsnelheid van de vloertegels erg snel is.

De thermostaat van de Magnum Mat is voorzien van de meest geavanceerde technologie. Hierbij wordt rekening gehouden met het gemak die u als consument wenst. U kunt de vloerverwarming zo instellen dat u op het gewenste tijdstip een warme vloer heeft. Voor elke ruimte is er wel een Magnum Mat beschikbaar, want Magnum Heating levert dit product voor oppervlaktes van 0.75 tot 25 m2. De elektrotechnische werking heeft een levenslange garantie en de thermostaat 2 jaar.

Magnum Heating heeft stijlvolle thermostaten

Als u de Magnum Mat van Magnum Heating aanschaft krijgt u de Magnum X-treme Control thermostaat erbij geleverd. De thermostaat beschikt over een vloersensor en ingebouwde luchtsensor. Deze thermostaat is speciaal ontworpen voor elektrische verwarmingssystemen en heeft een kleurrijke en stijlvolle uitstraling. Het is niet raar om te stellen dat de thermostaat onderdeel uitmaakt van de inrichting van een huis. U wilt dus geen ouderwetse thermostaat meer zien. Dit bedrijf denkt na over dit soort wensen. De nieuwe kameleon functie zorgt ervoor dat de kleur eenvoudig is aan te passen aan de kleur van uw interieur. Op deze manier past de thermostaat uitstekend in de inrichting van uw kamers.

De Magnum Mat van Magnum Heating koopt u hier op Tegeldepot.nl. U heeft hierin een keuze in de verschillende maten. Voor advies over dit product bent u ook van harte welkom in onze showroom in Zeewolde.