Keope 8 producten

Keope is één van de meest gerenommeerde fabrikanten op het gebied van porseleinen en keramische vloertegels en wandtegels. Het Italiaanse bedrijf is in 1995 begonnen en sindsdien gestegen tot een jaarlijkse productie van meer dan 5 miljoen vierkante meter. De tegels van Keope zijn in meer dan 80 landen wereldwijd te koop. Ze staan voor vooruitstrevende ontwerpen die in veel verschillende ruimtes toegepast kunnen worden. Voor zowel buitenruimtes als binnenruimtes biedt dit bedrijf verschillende mogelijkheden.

Keope vindt het belangrijk om zich constant in te blijven zetten voor de verschillende fasen uit het productieproces. Er wordt daarom onderzoek gedaan naar de markt, de betrokkenheid van de doelgroep en alle middelen. De wil om oplossingen te bieden voor de moeilijkste ontwerpvereisten is het belangrijkste element achter het succes van Keope door de jaren heen. Ze streven daarnaast naar de hoogste kwaliteit door al hun producten te laten ondergaan aan verschillende onderzoeken en testen. Hierdoor garanderen zij dat ze alleen de beste kwaliteit leveren en dat u als klant precies weet waar u voor betaalt.

Lees meer Minder tonen
Wis filters

8 producten

per pagina
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

8 producten
Wis filters

8 producten

per pagina
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

8 producten

De kracht van Keope

Het bedrijf Keope staat voor een hoop dingen. Zo vinden zij maatschappelijke verantwoordelijkheid belangrijk door transparant en correct richting de klanten te zijn. De producten van dit bedrijf krijgen een echte ‘made in Italy’ kenmerk. Topkwaliteit met hoge standaarden is iets waar Keope naar probeert te streven. De reden tot succes is ongetwijfeld de investering in onderzoek en innovatie, waardoor de meest geavanceerde technologieën gebruikt kunnen worden om de producten te ontwikkelen. Alle vloertegels en wandtegels zijn daarom origineel en met respect voor het milieu gemaakt.

Keope staat voor duurzaamheid

Keope is één van de weinige bedrijven op het gebied van vloertegels en wandtegels die zoveel aandacht besteedt aan duurzaamheid. Ze hebben hiervoor het ‘Green Thinking’ project ontwikkeld om te voldoen aan de doelstellingen van duurzame ontwikkeling. De ecologische verantwoording in de tegelindustrie is voor dit bedrijf belangrijk. Dit bedrijf heeft daarom een strikt programma opgesteld van jarenlange ecologische duurzaamheid, zoals het verminderen van Co2-uitstoot en het bereiken van de HPD-certificering. HPD staat voor Health Product Declaration, dit is een checklist van vereisten waaraan de producten moeten voldoen om dit kenmerk te krijgen. Hiervoor heeft dit bedrijf verschillende prijzen in de wacht gesleept.

De producten van Keope

De vloertegels en wandtegels van Keope zijn getest en geclassificeerd volgens de UPEC-normen. Zo kan worden nagegaan of ze daadwerkelijk geschikt zijn voor het beoogde gebruik. Deze testen die de producten ondergaan zijn gericht op het vaststellen van de weerstand en prestaties van de tegels. De verschillende tegels die dit bedrijf beschikbaar stelt zijn voor verschillende ruimtes beschikbaar. Ze geven op deze manier uw ruimtes een eigen stijl. Uw huis krijgt door de tegels van Keope een unieke, moderne uitstraling. De tegels beschikken over hoge slijtvastheid en hardheid, waardoor het echt 1e keuze A-kwaliteit producten zijn. Intensief gebruik van deze tegels is dus zeker mogelijk. Mocht u geïnteresseerd zijn in het plaatsen van vloerverwarming, dan zijn de meeste tegels van dit bedrijf hier ook uitermate geschikt voor.

Keope heeft verschillende lijnen vloertegels en wandtegels uitgebracht die uitstekend passen binnen het beleid dat zij uitvoeren. Hoogwaardige design kwaliteit met een oog op duurzaamheid. Deze producent van vloertegels en wandtegels biedt u een ruime keuze aan met ruim 30 collecties. En deze collecties zijn lang niet allemaal enkel voor binnen, ook voor op het terras heeft dit bedrijf verschillende collecties beschikbaar. Voor elk doel en elke wens is er dus wel iets beschikbaar.

Een breed aanbod uit deze collecties is te koop op Tegeldepot.nl. Tegen een uitstekende prijs koopt u hier de producten van dit Italiaanse topmerk. Wilt u liever langskomen voor advies? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Zeewolde.