Ideavit 56 producten

Idevit is een Turks topmerk op het gebied van sanitaire voorzieningen. Op Tegeldepot.nl vindt u een breed aanbod aan wandclosets en toiletzittingen. Idevit is begonnen in 1993 en heeft sindsdien een aanzienlijke positie ingenomen in de wereldmarkt op het gebied van sanitaire voorzieningen. Idevit staat voor hoge kwaliteit, hoge klanttevredenheid en een integere service mentaliteit. Het bedrijf exporteert producten naar meer dan 30 landen verdeeld over vier continenten. In Turkije hebben zij de positie als marktleider ingenomen.

Vanaf 2008 is Idvevit erg gaan groeien en hebben ze extra focus aangebracht in het ontwikkelen van nieuwe technologieën. De groeiende vraag naar hun producten zorgde ervoor dat de druk op innovatie en vernieuwing werd verhoogd. Door hoge kwaliteit te leveren proberen zij zoveel mogelijk klanten over de hele wereld meer dan tevreden te houden. Met de producten van Idevit weet u zeker dat uw toilet die unieke uitstraling gaat krijgen die u graag wenst. De producten zijn beschikbaar in een mat zwarte kleur, wat een moderne uitstraling geeft. Natuurlijk kunt u ook gewoon kiezen voor het klassieke wit.

Lees meer Minder tonen

56 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

56 producten

56 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

56 producten

Wandclosets van Idevit

Idevit biedt een mooi assortiment aan design wandclosets aan. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de Alfa. Het strakke model zorgt voor uitstekend comfort. Daarnaast is deze wandcloset voorzien van een antibacteriële coating en een extra beschermende laag op het keramiek. Als u geïnteresseerd bent in een bidet in uw toilet, dan is dit ook de juiste keuze. Zorg dan wel dat u de waterleiding kunt aanleggen. Als u daar niet in geïnteresseerd bent is deze wandcloset ook zonder bidet beschikbaar. Alle wandclosets van Idevit zijn voorzien van stevig keramiek, wat een hard kleigebakken materiaal is. Hierdoor zijn de wandclosets erg milieuvriendelijk, omdat er nergens meer water kan intrekken.

Toiletbrillen van Idevit

Op Tegeldepot.nl vindt u ook een uitgebreid assortiment aan toiletbrillen van het merk Idevit. Deze toiletbrillen zijn allemaal gemaakt van duroplast. Dit is een kunstof materiaal gemaakt van katoen en fenolhars dat op hoge temperatuur is samengeperst. Dit materiaal is daarom relatief licht. Het materiaal is volledig glad zonder poriën, waardoor het erg hygiënisch en duurzaam is om te gebruiken als materiaal voor toiletbrillen. U kunt uw toiletbril ook uitrusten met het softclose systeem. De toiletbrillen vallen hierdoor niet meer hard dicht. Zo blijft uw toiletbril onbeschadigd en kunnen eventuele kinderen veilig gebruik maken van het toilet.

Idevit in een complete toiletset

Op Tegeldepot.nl kunt u ervoor kiezen om de wandcloset en toiletbril van Idevit te combineren met een compleet ophangsysteem inclusief inbouwreservoir. Op deze manier bent u in één keer klaar met uw toilet. U combineert dan het inbouwreservoir van het merk Geberit met het toilet van Idevit. Het pakket wordt bij u thuis afgeleverd zodat u er direct mee aan de slag kunt. Het inbouwreservoir is natuurlijk instelbaar en vrijwel overal te monteren. Deze complete set wordt geleverd met een mat zwarte toiletpot. Dit is geen gebruikelijke kleur voor sanitaire voorzieningen, maar dit gaat u steeds vaker zien. De zwarte kleur heeft een moderne uitstraling. De toiletpot is gemaakt van keramiek, een materiaal dat veel wordt gebruikt voor toiletten, omdat het materiaal een glad oppervlak heeft. Hygiëne en onderhoud spelen hierbij een belangrijke rol. Ook de drukplaat is matzwart, waardoor u een prachtige en moderne uitstraling op uw toilet krijgt. Deze drukplaat is voorzien van 2 ovale druktoetsen.

De producten van het merk Idevit koopt u online bij Tegeldepot.nl. U weet dan zeker dat u materiaal van hoge Turkse kwaliteit in huis haalt. Wilt u graag advies over deze producten, of komt u liever even kijken? Dat is geen enkel probleem, want u bent ook van harte welkom in onze showroom in Zeewolde.