Huber 75 producten

Huber heeft een assortiment, met erg uiteenlopende stijlen. U vindt er producten voor ieders smaak. Van klassiek tot modern. Van wastafelkranen tot douchekoppen.

Lees meer Minder tonen
Wis filters

75 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

75 producten
Wis filters

75 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

75 producten

Gemaakt in Italië

In 1977 begon Huber als handwerkatelier. Ze richtten zich volledig op de productie van thermostatisch koperwerk. Tien jaar later besloot Max Huber dat de thermostaat, die toen nog werd gezien als ‘puur technisch product’ veel meer was dan dat. Hij zag in dat de thermostaat kon zorgen voor de verbetering van de badkamerbeleving. Dat jaar gaf hij het bedrijf dan ook een energieke en marktgerichte boost, met hulp van zijn vrouw en kinderen. Vanaf die tijd kwam Huber met innovatieve ideeën en nieuwe producten. Zo kwam in 1989 de Hidromix uit: de voorvader van alle Huber-thermostaten. In 2004 bracht Huber hun eerste kunststof cartridge op de markt: de Argo. Dit product opende een weg naar nieuwe mogelijkheden.

Voor ieder wat wils

Huber verkoopt producten voor ieders wensen. Tijdloos, klassiek of modern. Wat u ook wilt, Huber heeft het. De ‘Croisette’-serie is een serie met nostalgische kranen voor uw wastafel, bad of douche. De serie kenmerkt zich aan de kruisgrepen en vintage design. De kranen zijn verkrijgbaar in de kleuren chroom, oud brons of antiek goud. Houdt u meer van eigentijdse ontwerpen? Dan is de ‘Soft’-serie een goede keuze. Deze serie bestaat uit strakke, moderne kranen in chroomkleur. De serie ‘Icon’ is één van de meest bijzondere series van Huber. De kranen en accessoires van deze serie hebben opvallende vormen, waardoor het echte eyecatchers zijn. Chic, maar ook speels.