HG 35 producten

Geen badkamer kan zonder HG badkamer reinigingsproducten. Op Tegeldepot.nl heeft u de keuze uit een breed assortiment met de beste reinigingsmiddelen voor uw badkamer én toiletruimte. Het merk HG is sinds 1969 dé specialist op het gebied van grondige reiniging.

Lees meer Minder tonen
Wis filters

35 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

35 producten
Wis filters

35 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

35 producten

Het HG assortiment

Zonder HG producten in huis gaat het schoon én schimmelvrij houden van uw badkamer en toiletruimte moeilijk. HG schoonmaakmiddel is speciaal ontwikkeld voor reiniging en onderhoud. Met de HG schimmelreiniger schuimspray haalt u gemakkelijk schimmel in uw badkamer weg. Laat het product eventjes inwerken en spoel het af met water. Ook onmisbaar zijn de HG Tegel Krachtreiniger en de HG Professionele Kalkaanslag Verwijderaar.

Wekelijkse schoonmaak met de producten van HG

De badkamer dagelijks én wekelijks schoonmaken zal bij de meeste badkamers voorkomen dat schimmelvorming ontstaat. Een dagelijkse schoonmaak bestaat niet uit van top tot teen de badkamer en de toiletruimte soppen, deze schoonmaak gaat meer om het bijhouden. Dit betekent dat u met een wisser uw douchewanden en tegelwand goed droog trekt. Daarnaast kunt u makkelijk uw toilet eventjes ontdoen van een nare geur door HG schoonmaakmiddel erin te gooien. Daarnaast is een wekelijkse schoonmaak in uw badkamer en toiletruimte zeker nodig. De zeepresten van shampoo, conditioner, scrub, zeep en douchegel zorgen ervoor dat uw badkamer vervuild raakt. Zeker met een groot huishouden is het noodzaak om in het weekend uw badkamer een schoonmaakbeurt te geven. Met de HG producten hoeft deze schoonmaak niet lang te duren! De meeste producten van HG werken met een inwerktijd. Door de HG voegenreiniger en de HG badkamer reiniger in te laten trekken kunt u ondertussen andere schoonmaaktaken uitvoeren. Even afspoelen en uw badkamer is weer spic en span!

HG bestellen bij Tegeldepot

Wilt u HG producten kopen voor een schone badkamer en om nare luchtjes snel te verwijderen? HG producten koopt u natuurlijk op Tegeldepot.nl met een snelle levering. U kunt de speciaal ontwikkelde reinigingsproducten gemakkelijk en snel in onze webshop kopen en kiezen uit een ruim assortiment schoonmaakmiddelen. We verkopen ook speciale producten voor het reinigen van natuursteen en marmer. Bij de HG badkamer reinigingsproducten is het heel erg belangrijk dat u de gebruiksaanwijzing goed leest. Sommige producten zijn namelijk extra sterk, waardoor de inwerktijd niet overschreden moet worden! Heeft u vragen over onze HG schoonmaakmiddelen, bijvoorbeeld over de HG schimmelreiniger schuimspray? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen u graag. Bij een bestelling vanaf €150,- krijgt u van ons altijd een gratis verzending.