HD Heating 68 producten

HD Heating is de specialist als het gaat om het leveren van radiatoren met een moderne uitstraling. Ze leveren inmiddels al 12 jaar designradiatoren met een hoge kwaliteit. Ze zijn hiermee kernleverancier voor meerdere badkamerspecialisten. Daarnaast is deze importeur leverancier van de merken Instal Projekt, Hox, Adhoc, Isan en Ivar. Voor al deze merken hanteert HD Heating een sterke prijs kwaliteitverhouding.

HD Heating levert designradiatoren voor meerdere segmenten. Zo zijn de merken Instal Projekt en Isan geschikt voor mensen die op zoek zijn naar kwalitatief hoogstaande Europese producten. De prijsstelling voor deze merken is erg scherp. Hox en Adhoc zijn Italiaanse merken en meer geschikt voor hogere segmenten. Veel detaillisten weten HD Heating al jaren hiervoor te vinden. De modellen van deze twee merken hebben al meerdere prijzen in de wacht gesleept.

Lees meer Minder tonen

68 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

68 producten

68 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

68 producten

HD Heating is een betrouwbare leverancier

HD Heating staat voor hoge kwaliteitsproducten en hebben deze vaak al ruim op voorraad. De kans is dus erg klein dat u moet wachten op producten. Ook het aanbod op Tegeldepot.nl kan hierdoor vrijwel altijd direct geleverd worden. De technische knowhow waarover dit merk beschikt maakt dat zij een uitstekende positie innemen als tussenpersoon van fabriek naar uw huis. Ze hanteren hiervoor een eigen servicedienst met 8 jaar garantie. Dit merk gaat voor een langetermijnrelatie met u als klant.

 

HD Heating levert designradiatoren in alle verschillende vormen en maten. Of u nu op zoek bent naar een horizontale of een verticale radiator, dit merk heeft ze ongetwijfeld beschikbaar voor u. Ze werken alleen met merken van hoogstaande designradiatoren, waardoor u altijd kiest voor een moderne uitstraling van uw badkamer.

De producten van HD Heating

Of u nu gaat voor een handdoekradiator van HD Heating of een radiator sting, elke designradiator is voorzien van een hoge kwaliteit. U kunt nadenken over het type radiator die u graag in uw badkamer wenst. Sommige mensen zullen een grote radiator wensen om hun handdoeken op te warmen. Misschien vindt u het wel prettiger om een minder opvallende variant in uw badkamer te plaatsen. Veel producten van dit merk zijn ook beschikbaar in elektrische variant of gemaakt van RVS.

Gebruik van designradiatoren van HD Heating

Designradiatoren van HD Heating staan erom bekend een verrassend uiterlijk hebben door de combinatie van bijvoorbeeld rond en vierkant. Het strakke design zorgt ervoor dat de radiatoren goed tot zijn recht komen in elke badkamer. U kunt zelf kiezen uit de verschillende maten die beschikbaar zijn, maar u moet er wel op letten dat deze niet te groot is. Een simpele rekensom kan bepalen hoe groot uw radiator moet zijn. De meeste badkamers hebben de gewenste temperatuur van 24 graden. Hiervoor heeft u een radiator van 85 watt per kubieke meter nodig. Vermenigvuldig dus de kubieke meters van uw badkamer met 85. Voor 22 graden is dit 77 watt en voor 20 graden is dit 65 watt.

Bij het gebruik maken van een designradiator van HD Heating moet u er ook op letten dat u uw handdoeken niet laat drogen op de radiator. Hoewel de moderne radiatoren van tegenwoordig er uitnodigend uitzien om dit te doen, kan er op den duur roestvorming ontstaan. Dat is natuurlijk iets wat u niet wilt zien gebeuren. Uiteraard kunt u wel handdoeken opwarmen. Voor de kwaliteit van uw designradiator is het verder ook belangrijk om de ruimte goed te ventileren.  

Op Tegeldepot.nl vindt u een uitgebreid aanbod van designradiatoren van het merk HD Heating. U kunt deze bestellen in onze webshop, maar u bent ook van harte welkom in onze showroom in Zeewolde als u graag meer advies wenst over dit merk.