Haceka 13 producten

Haceka maakt al zo’n 100 jaar de sanitairbranche een stukje mooier met hun sanitairproducten en accessoires. Al sinds 1924 zetten de medewerkers van Haceka hun vakmanschap in voor tijdloze en trendy designs voor in de badkamer.

Lees meer Minder tonen
Wis filters

13 producten

per pagina
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

13 producten
Wis filters

13 producten

per pagina
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

13 producten

Van hout tot badkamers

Op 1 oktober 1919 begon meneer Beerkens Fetim met het opzetten van een houthandel in Haarlem. Hij richtte zich op het importeren van hardhout. Begin jaren 70 begon het bedrijf zich meer te richten op de opkomende doe-het-zelfbranche. Haceka is sinds 2004 onderdeel van Fetim. Inmiddels worden de producten van Fetim verkocht in meer dan 40 landen over de hele wereld.

Inspelen op trends

Haceka vind het belangrijk dat producten trendy, maar tijdloos zijn. Ze weten dan ook altijd in te spelen op de huidige trends. Zo hebben ze een breed assortiment met mat zwarte accessoires. Van toiletrolhouders en toiletborstels tot zeeppompjes. Haceka heeft altijd wel iets wat bij uw smaak en stijl past. De accessoires zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren. Naast mat zwart, verkopen we bij Tegeldepot ook accessoires van Haceka in de kleuren wit, zilver en goud. Behalve accessoires levert Haceka ook bijvoorbeeld radiatoren en kranen.

De producten van Haceka zijn niet alleen stijlvol, maar ook gebruiksvriendelijk en functioneel.

HangOn van Haceka

Een populair product van Haceka is hun HangOn Accessories Glue. Dit is lijm waarmee u eenvoudig uw badkamer accessoires kunt monteren zonder te moeten boren. Deze lijm plakt op diverse oppervlakken, zoals:

  • - Tegels
  • - Metaal
  • - Glas
  • - Hout
  • - Steen
  • - Veel kunststoffen.