Grohe 15 producten

Wilt u een high quality toiletreservoir? Dan kiest u voor een GROHE toiletreservoir. GROHE zet technologische innovatie op één. Hierdoor kunt u kiezen voor een GROHE toiletreservoir dat fluisterstil, waterbesparend en extreem belastbaar is! Dankzij een GROHE stortbak trekt uw wc jarenlang naar behoren door. 

Lees meer Minder tonen
Wis filters

15 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

15 producten
Wis filters

15 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

15 producten

Kies voor kwaliteit met een toiletreservoir van GROHE

De tijd van de hooggeplaatste stortbakken is geweest. Kies voor een opgeruimde badkamer of toiletruimte met een GROHE inbouwreservoir. Hierbij is het toiletreservoir, ook wel de stortbak, in de muur verwerkt. Niet alleen staat dit veel mooier, het zorgt er ook voor dat het proces van doortrekken veel stiller is dan het geval is bij een authentieke stortbak.

De voordelen van een GROHE toiletreservoir

Het merk GROHE bestaat al sinds 1936 en is marktleider op het gebied van sanitair. Die status heeft het merk dik en dwars verdiend door hun innovatieve sanitair producten. De kernwaarden van het bedrijf zijn kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid. En dat ziet u terug in alle GROHE producten, waaronder ook de GROHE toiletreservoirs. Bij ieder product, klein of groot, wordt er gekeken naar hoe het beter, duurzamer en mooier kan! Een toiletreservoir van GROHE betaalt zich gedurende de jaren van gebruik dan ook dubbel en dwars terug. De duurzaamheid van het product zorgt ervoor dat u jarenlang, zonder problemen, gebruik kunt maken van uw GROHE toiletinbouwreservoir. Zowel bij een hangend toilet als een staand toilet! Daarnaast wordt het design constant veranderd. Hiermee wordt niet alleen het uiterlijk van een GROHE toiletreservoir bedoeld. Vooral de daadwerkelijke kwaliteiten van het product worden ontworpen met een hoger technisch niveau. In het geval van GROHE toiletreservoirs heeft dit betrekking op de waterbesparing. Bij het GROHE Rapid SL toiletreservoir kunt u bijvoorbeeld zelf de hoeveelheid spoelwater instellen. Hierdoor bepaalt u zelf hoeveel water u bespaart per toiletbezoek.

GROHE toiletreservoir bestellen bij Tegeldepot

Wilt u graag een GROHE toiletreservoir kopen? Dan ben u bij Tegeldepot op het juiste adres. U kunt eenvoudig en snel online uw toiletreservoir kopen. Bent u op zoek naar een toiletreservoir van een ander merk? We verkopen ook hoogwaardige toiletreservoirs van merken zoals Geberit en Wisa. Heeft u een vraag over onze GROHE toiletreservoirs? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag. Naast GROHE inbouwreservoirs kunt u ook bij Tegeldepot terecht voor GROHE toiletten, afvoeren en sifons. Bij Tegeldepot hebben we alle producten en toilet accessoires voor een complete badkamer. En bij iedere bestelling vanaf €150,- ontvangt u van ons altijd een gratis verzending!