Geberit 21 producten

Geberit bestaat al bijna 150 jaar en is sindsdien uitgegroeid tot een Europese marktleider in sanitair. Geberit staat vooral bekend om hun toiletten en toilet toebehoren. Bekende series zijn de 'Sigma', 'UP100' en 'Up320'.

Lees meer Minder tonen
Wis filters

21 producten

per pagina
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

21 producten
Wis filters

21 producten

per pagina
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

21 producten

Het begin

In 1874 werd Geberit opgericht door Caspar Melchior Albert Gebert in Rapperswil-Jona in Zwitserland. Daar bevindt zich nog steeds het hoofdkantoor. Geberit bezit 29 productiefaciliteiten, waarvan 6 buiten Europa. Geberit streeft er naar innovatieve en duurzame kwaliteitsproducten te bieden.

Sigma series

Bekende series van Geberit zijn de Sigma series. Deze series bestaan uit bedieningsplaten in verschillende designs en kleuren. Van tijdloos en subtiel naar luxueus. Sigma 50 en Sigma 20 zijn bijvoorbeeld unieke drukplaten. Sigma 50 is verkrijgbaar in bijvoorbeeld betonlook, leisteenlook en houtlook met roségoud, goud, chroom of zwart. Sigma 20 is verkrijgbaar in chroom, wit, zwart of RVS met bijvoorbeeld een gouden detail.

Los of compleet

Bij Tegeldepot verkopen wij losse artikelen van Geberit, maar ook complete toiletsets. Zo heeft u in één koop een compleet toilet. Van de serie ‘Delta’, UP320 en UP100 zijn er bijvoorbeeld veel sets te koop bij ons. Bij de sets is vaak keuze uit diverse drukplaten. De sets bestaan uit diverse toiletpotten in allerlei stijlen.

Wat u ook zoekt voor uw toilet: Geberit heeft het.