Etsero 16 producten

Etsero is een bedrijf dat opgericht is in 2010 en zich specialiseert in het bedenken van creatieve en innovatieve oplossingen voor sanitair producten. De ervaring die zij hebben opgebouwd vloeit voort uit de ervaring in renovatie en nieuwbouw van sanitaire ruimtes. Het idee van dit bedrijf is om oplossingen te bedenken vanuit de vraag naar maatwerk die mensen uit individuele projecten hebben. Door dit maatwerk om te zetten naar vaste producten stelt Etsero deze vragen en wensen dus beschikbaar voor een groot publiek.

Etsero heeft inbouwsystemen ontworpen voor alle producten die we in een toilet kunnen vinden. Deze inbouwsystemen zijn eenvoudig te combineren met het ophangsysteem van een wandcloset. Met deze inbouwsystemen beantwoordt dit bedrijf een veelgehoorde vraag naar maatwerk in het toilet van nieuwe of gerenoveerde huizen

Lees meer Minder tonen

16 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

16 producten

16 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

16 producten

Etsero Roll-Up

Het eerste product waarmee Etsero vanuit deze gedachte op de markt kwam is de Roll-Up. Deze is net als alle andere producten hier te koop op Tegeldepot.nl. De Roll-Up is een product waarbij toiletrollen onzichtbaar worden door ze achter een deurtje in de muur te verstoppen. Naast het feit dat dit een moderne uitstraling geeft is het ook een stuk hygiënischer. Een mandje of staande houder naast het toilet raakt snel vervuild.

De veer in de Roll-Up zorgt er voor dat er telkens een nieuwe rol voor het deurtje verschijnt. Dit gaat door totdat er 6 rollen zijn verbruikt, want dan moet de Roll-Up bijgevuld worden. Het bijvullen van de Roll-Up werkt eenvoudig door met 1 hand een toiletrol in het vak te plaatsen, deze naar beneden te duwen en met de andere hand een toiletrol hier bovenop te plaatsen. De Roll-Up is beschikbaar in verschillende kleuren.

Etsero Brush-Up

De Etsero Brush-Up is een tweede product dat in uw toiletmuren gebouwd kan worden. De toiletborstel kan met de Brush-Up, net als bij de Roll-Up, achter een deurtje worden geplaatst waardoor deze niet meer in de weg staat. Meestal staan toiletborstels naast het toilet. Dat is met de Brush-Up niet meer nodig, u kunt zo ook zonder obstakels uw toilet schoonmaken. De strakke vormgeving geeft daarnaast een moderne uitstraling. De Brush-Up beschikt over een inbouwsysteem die naast het inbouw toiletframe kan worden geplaatst. De Brush-Up is beschikbaar in verschillende kleuren.

Etsero Back-Up

Naast de producten om uw toiletborstel en toiletrollen in de muur weg te werken heeft Etsero ook een inbouw opbergkastje ontwikkeld die u gemakkelijk in combinatie met deze producten kunt gebruiken. Dit kastje kunt u bijvoorbeeld gebruiken om spullen discreet op te bergen. Er zijn natuurlijk bepaalde toiletartikelen waarvan u misschien wilt dat ze niet zomaar overal rondslingeren. De Back-Up is beschikbaar in verschillende kleuren. De Etsero Back-Up zorgt dus in combinatie met de Brush-Up en de Roll-Up voor een modern, hygiënisch en overzichtelijk toilet.

De uitstraling van uw toilet met Etsero producten

De Roll-Up, Brush-Up en Back-Up van Etsero zorgen ervoor dat alle toiletartikelen netjes achter deurtjes worden verstopt in de muur. Ze zijn allemaal eenvoudig te gebruiken in combinatie met het ophangsysteem van uw wandcloset. Als u gaat voor alle drie de producten, dan kiest u voor een moderne en originele uitstraling. Uw producten zijn allemaal verstopt achter leuke deurtjes. Uw bezoek zal altijd het gevoel hebben dat ze op een goed onderhouden toilet terecht zijn gekomen.

De producten van Etsero zijn allemaal te koop in de webshop van Tegeldepot.nl. Hier vindt u een breed aanbod in meerdere kleuren en maten. Zo is er altijd wel een geschikt product voor u te vinden. Uiteraard bent u ook in ons showroom in Zeewolde van harte welkom voor advies over de producten van dit merk.