Easydrain 384 producten

Easydrain is de perfecte leverancier van douche afvoer producten als het gaat om eenvoudige oplossingen voor in de badkamer. ESS Easydrain, zoals het bedrijf heet, is een familiebedrijf dat al sinds 1928 actief is. ESS staat voor Easy Sanitary Solutions. Dit is eigenlijk de perfecte omschrijving van het bedrijf. Eenvoudige en praktische oplossingen voor uw badkamer met hoge kwaliteit en een moderne uitstraling.

Een douchegoot is de oplossing om het douchewater te laten weg stromen in een inloopdouche. Bent u met een renovatieproject of een nieuwe constructie bezig? Easydrain is geschikt voor beide situaties! U kunt bij Tegeldepot terecht voor een breed assortiment aan Easydrain douchegoten.

Lees meer Minder tonen

384 producten

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

384 producten

384 producten

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

384 producten

Easydrain vindt het belangrijk om producten te leveren met hoge kwaliteit. Ze noemen dit ook wel hoge ‘made in Germany’ kwaliteit. Ze zijn exclusief en internationaal erkend als Dutch design. Doordat dit een familiebedrijf is bezitten ze al inmiddels over meer dan 80 jaar ervaring. Dit merk biedt eenvoudige oplossingen voor de afvoer in uw douche, maar kiest daarnaast ook voor een elegante en moderne uitstraling. U kunt uw badkamer met Easydrain inrichten naar de wensen die u heeft, maar ook naar de positie van uw afvoer binnen uw badkamer. Er zijn meerdere vormen van douchegoten en doucheputten beschikbaar.

Easydrain staat voor innovatie

Easydrain staat voor innovatie, het is de ziel van het bedrijf. Ze proberen nieuwe ideeën te bedenken die anderen voor onmogelijk zouden houden. U kunt hiervoor bijvoorbeeld denken aan oplossingen die meer comfort en gemak bieden in de badkamer. Hoge innovatiekracht resulteert in hoge kwaliteitsproducten, waardoor dit bedrijf haar producten over de hele wereld verkoopt. U hoeft daarom nooit te twijfelen aan deze producten.

Een voorbeeld van een innovatie oplossing die Easydrain op de markt heeft gebracht is een absolute waterdichtheid voor douche afvoerputten. Een ander probleem is het hoogteverschil tussen natuursteen in de badkamer en de afvoerput. Dit bedrijf bedacht hiervoor een in hoogte verstelbare afvoerput. Ook tegen het lekken tussen voegen en kitranden in de douchevloer bedachten zij een oplossing. Het water dat tussendoor lekt wordt alsnog afgevoerd richting de doucheput. Zo zijn er nog een tal van oplossingen die worden bedacht en toegepast op veel producten van Easydrain.

De producten van Easydrain

Of het nu gaat om een douchecabine, een inloopdouche of een douchebak. Easydrain beschikt over de juiste afvoerputten die uw badkamer verder perfectioneren. Er is voor elke badkamer wel een juiste afvoerput beschikbaar. Misschien heeft u wel behoefte aan een afvoerput die in de hoek past, omdat uw badkamer zo is ingedeeld. Dat is natuurlijk geen enkel probleem. Ook kunt u kiezen voor bijvoorbeeld langwerpige afvoerputten waarbij design en uitstraling erg belangrijk is. Alle producten krijgen het exclusieve Dutch design kenmerk mee. Het bedrijf staat wereldwijd bekend om hun vooruitstrevende ontwerpen en hebben hier al meerdere awards voor ontvangen. Zo zijn de douchegoten elegant en modern vanwege het feit dat ze barrière vrij zijn. Dit merk noemt zichzelf als uitvinder hiervan. Daarnaast bieden zij ook veel doucheputten aan in alle soorten en maten met verschillende varianten in roosters, zoals roestvrij of glas.

Easydrain staat voor excellente kwaliteit

Easydrain wilt alleen producten leveren van hoogstaande kwaliteit met gevoel voor duurzaamheid. Ze fabriceren daarom alle producten zelf en kunnen zo altijd alles goed in de gaten houden. Voor hun producten hanteren ze strenge kwaliteitsnormen. Alle producten ondervinden uitvoerige testen, zodat u later in uw badkamer jarenlang plezier kunt hebben van uw producten. Door de producten helemaal zelf te ontwerpen en ontwikkelen is er een hoge mate van kennis en ervaring ontstaan. De innovatiekracht vloeit hieruit voort.

Als u geïnteresseerd bent geraakt in de producten van Easydrain dan kunt u zeker terecht bij Tegeldepot.nl. In onze webshop hebben wij een breed aanbod van producten van dit topmerk op het gebied van afvoersystemen voor in uw badkamer. Voor advies of als u een kijkje wilt nemen bent u ook van harte welkom in onze showroom in Zeewolde.

Type Easydrain Douchegoten

Bij Tegeldepot bieden wij diverse soorten Easydrain douchegoten aan voor iedere badkamer. De douchegoten verschillen van klassiek tot modern en stijlvol tot functioneel. De standaard Easydrain douchegoten zijn ook erg populair! Easydrain heeft douchegoten met verschillende type roosters, maar ook douchegoten zonder rooster. Dit soort douchegoten beschikken alleen over een inbouwdeel in de vorm van de afvoer. Wilt u een douchegoot waarbij een mooi geheel wordt gevormd met de tegels in de doucheruimte? Het tegelrooster is hier uitermate geschikt voor. Dit geeft uw badkamer een moderne en strakke uitstraling! Een soortgelijke is de douchegoot met zero rooster. Het verschil is dat de zero rooster gemaakt is van RVS en zich meestal iets lager dan een tegelrooster bevindt. Dit zijn de verschillende soorten Easydrain douchegoten:

 • • Drains zonder rooster
 • • Douchegoot geschikt voor tegelinleg
 • • Douchegoot met zero rooster
 • • Douchegoot voorzien van sleufrooster

Voordelen en nadelen van Easydrain douchegoten

Een douchegoot draagt bij aan een snelle afvoer van het water uit uw doucheruimte. Het ouderwetse doucheputje is vervangen door een moderne en stijlvolle douchegoot. Een douchegoot is in verschillende maten verkrijgbaar, zodat er voor elke badkamer een gepaste optie is. Daarbij biedt een douchegoot van het merk Easydrain uitgebreide mogelijkheden qua uitstraling van badkamers en andere sanitaire ruimtes. Easydrain douchegoten zijn divers en eenvoudig te installeren. De douchegoten worden zonder drempels en andere obstakels geproduceerd. Het is hierbij belangrijk om de douchegoot nauwkeurig te installeren. De tegels rondom de goot moeten goed aansluiten en volledig waterdicht worden gemaakt.

Voordelen:

 • • Design vrijheid
 • • Snelle afvoer van het douchewater
 • • Eenvoudig te installeren

Nadelen:

 • • Moet nauwkeurig geïnstalleerd worden

Bent u geïnteresseerd in een douchegoot van Easydrain? Bestel snel en eenvoudig online!

U vindt in onze webshop verschillende opties douchegoten. Douchegoten van diverse merken, maar ook uitgevoerd in verschillende stijlen. Heeft u al besloten dat u bijvoorbeeld een douchegoot van Easydrain met flens wilt bestellen? Dan hoeft u gelukkig niet te wachten, maar kunt u online snel en eenvoudig uw bestelling plaatsen!

Of mocht u geïnteresseerd zijn in een of meerdere van onze Easydrain douchegoten en wilt u hier advies over van een van onze experts, dan bent u van harte welkom in onze showrooms. Wilt u online advies ontvangen? Onze klantenservice is beschikbaar voor al uw vragen!