Dekker 10 producten

Wanneer u op zoek bent naar de beste badkamermeubels voor uw badkamer, dan is Dekker sanitair het merk voor u. De specialisten van dit merk houden continu de veranderde markt in de gaten om daar vervolgens op in te spelen. Hierdoor onderscheidt Dekker sanitair zich steeds weer op haar eigen manier. De producten zijn op een duurzame wijze ontwikkeld, en volgen de heersende trend van het moment.  

Neem voor de beste badkamermeubels een kijkje in het assortiment van Dekker sanitair!

Lees meer Minder tonen
Wis filters

10 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

10 producten
Wis filters

10 producten

per pagina
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

10 producten

Dekker assortiment bij Tegeldepot

Bij Tegeldepot vindt u een breed assortiment Dekker sanitair badkamermeubels. Alleen de beste merken zijn goed genoeg voor uw badkamer. Daar behoort Dekker sanitair zeker bij. Al sinds 1930 specialiseert dit bedrijf zich in het creëren van hoogwaardige producten. Dat is dus al ruim tachtig jaar ervaring in de wereld van het sanitair. Het merk is ondertussen dus een specialist op het gebied van sanitair. Alle producten worden stuk voor stuk met een bepaald doel ontworpen. Vervolgens gebruikt het bedrijf alleen de beste materialen voor het sanitair. Dit wil zeggen dat er voornamelijk alleen duurzame en kwalitatief hoogwaardige materialen gebruikt worden voor de producten van dit merk. Hierdoor weet u zeker dat u de beste en tevens duurzame meubels heeft voor uw badkamer wanneer u kiest voor Dekker sanitair.

Dekker badkamermeubelsets

Uw badkamer is niet compleet zonder een prachtig badkamermeubel. Bij Tegeldepot vindt u genoeg keuze wat betreft Dekker badkamermeubelsets. Deze zijn beschikbaar in verschillende maten, kleuren en uitvoeringen. Wilt u bijvoorbeeld een wastafelkast met twee lades of juist met drie lades voor al uw spullen? Dekker sanitair heeft het allemaal. U kunt bij Tegeldepot een keuze maken voor uw badkamermeubelset door te selecteren op kleur, materiaal, aanwezige kraangaten, bediening en uiteraard ook op basis van de series. Dankzij het brede aanbod bij Tegeldepot is er voor werkelijk iedere badkamer wel een geschikte badkamermeubelset te vinden. Zo is er het Pesaro badkamermeubel die oogverblindend zal staan in een grotere badkamer. Heeft u niet zoveel ruimte in de badkamer? Bekijk in dat geval de badkamermeubelen in de serie Klea. Deze meubelen zijn wat smaller en zien er zeer elegant uit in de badkamers waar wat minder ruimte beschikbaar is.

Complete sets van Dekker

Elk badkamermeubel dat u bestelt van dit merk, bestaat bij Tegeldepot uit een set. Iedere set bestaat uit een onderkast naar keuze en een bijbehorende wastafel. U kiest zelf hoe breed de onderkast is. Bij een aantal series van Dekker zijn de diepte en hoogte afmetingen al bepaald. Bovendien zijn er ook series waarbij u de afmetingen zelf kunt bepalen. Verder geeft u eenvoudig aan welke kleur de onderkast van uw Dekker badkamermeubel moet hebben. Daar wordt standaard een prachtige wastafel bij geleverd die perfect op de onderkast past. De wastafel is uiteraard voorzien van de benodigde gaten voor de kraan die u gaat plaatsen en natuurlijk voor de afvoer. Wilt u het badkamermeubel helemaal compleet maken? Dan kunt bij Tegeldepot tevens een spiegel met of zonder verlichting tegen een meerprijs bestellen. Het is ook een optie om voor een spiegelkast te gaan zodat u wat meer opbergruimte in de badkamer creëert. Zo kunt u op een elegante manier uw spullen opbergen en ruimte besparen.

Dekker sanitair bestellen bij tegeldepot.nl

Nu weet u waarom Dekker sanitair een goede keuze is wanneer u op zoek bent naar de beste meubels voor uw badkamer. Op Tegeldepot vindt u een ruim aanbod aan sanitair van dit merk. Om u een handje op weg te helpen tijdens het maken van een keuze hebben wij een aantal van onze favoriete Dekker producten uitgelicht. Deze kunt u eenvoudig zien door uw zoekopdracht te verfijnen met “Tegeldepot’s keuze”. Wanneer u vragen heeft over een specifiek product, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Tegeldepot helpt u graag verder via onze deskundige klantenservice.