Cristacer 54 producten

Als u op zoek bent naar stijlvolle vloertegels en wandtegels dan is het Spaanse topmerk Cristacer zeker geschikt voor u. De tegels van Cristacer zijn bruikbaar voor zowel uw badkamer als uw woonkamer. De hoge kwaliteit van dit merk zorgt ervoor dat de slijtvastheid erg hoog is, hierdoor zijn de tegels geschikt voor uw gehele huis. Met vloertegels en wandtegels van Cristacer creëert u een unieke woonplek waarin elk gedeelte van uw huis anders is. Geen enkele tegel heeft dezelfde structuur.

De combinatie van sfeer en elegantie binnen uw woonkamer is waar u naar streeft als u kiest voor de tegels van Cristacer. Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor tegels op de vloeren en wanden van de woonkamer en niet alleen meer in de badkamer. Dit komt omdat veel mensen vloerverwarming hebben waardoor de tegels niet koud zijn. In combinatie met vloerverwarming zijn de tegels dus net een warme vloerbedekking. Ze zijn daarnaast ook erg makkelijk schoon te maken.

Lees meer Minder tonen
Wis filters

54 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

54 producten
Wis filters

54 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

54 producten

Cristacer tegels creëren een elegante sfeer

Natuurlijk is het belangrijk om sfeer te creëren met badkamertegels, keukentegels en woonkamertegels. Door een unieke combinatie te kiezen van verschillende tegelpakketten gaat u voor elegant en sfeervol huis. Cristacer biedt de mogelijkheid om verschillende kamers in uw huis te laten samenkomen tot een stijlvolle ruimte. De variatie in verschillende stijlen geeft u de ruime mogelijkheid om uw eigen stijl te ontdekken. Deze producent in tegels helpt u hierbij door het aanbieden van veel verschillende stijlen. Het maken van vloertegels en wandtegels is voor dit merk als het creëren van kunst. Innovatie en ontwikkeling van nieuwe tegels is voor dit merk een dagelijkse bezigheid.

Of u nu wilt gaan voor de Leiden series, Mont Blanc series of Toscane series, Cristacer beschikt over een erg breed aanbod. De fabriek in Spanje produceert dagelijks 32.000 vierkante meter aan vloertegels en wandtegels. Dit biedt de mogelijkheid om een grote variatie in tegels aan te bieden met een hoge kwaliteit. Ze bieden naast vloertegels en wandtegels ook porseleinen tegels aan, als u graag gaat voor de klassiek moderne uitstraling van uw huis.

Cristacer staat voor innovatie en ontwikkeling

Cristacer is opgericht in 1987 en daarom nog een relatief jong bedrijf voor de werkzaamheden die ze nu al verrichten in de branche van tegelproductie. In de afgelopen tien jaar is dit merk erg hard gegroeid dankzij de focus op technologische ontwikkeling. In 2007 openden zij een fabriek die de productie van keramische tegels op zich nam. Inmiddels distribueert het bedrijf de producten naar meer dan 90 landen. Hiervan bestaat 63% van de productie uit keramische tegels.

De aanschaf van vier innovatieve printers zorgen ervoor dat Cristacer vrijwel elk patroon over het oppervlak van een tegel kan aanbrengen. Dankzij deze speciale inkjet technologie worden de tegels nog preciezer en duidelijker. Niet alleen de ontwikkeling van nieuwe tegels is belangrijk voor Cristacer, ook de innovatie op het gebied van kwaliteit is iets waar dit merk veel aandacht aan besteed.

Cristacer aanschaffen bij Tegeldepot.nl

Op Tegeldepot.nl vindt u een ruim aanbod aan vloertegels en wandtegels van het merk Cristacer. U kunt nu de keuze maken uit de verschillende stijlen die dit merk beschikbaar heeft. U kunt bijvoorbeeld nadenken over de afwerking, het patroon en de kleur van de tegels. Zo komt er ongetwijfeld een geschikte keuze voor u uit. Naast de vloertegels en wandtegels kunt u op Tegeldepot.nl ook andere benodigde materialen aanschaffen. Dit kan bijvoorbeeld materiaal zijn om de tegels te bevestigen of om de ruimte tussen de tegels op te vullen. U kunt alle tegels en bijbehorende materialen bestellen in de webshop, maar u bent ook van harte welkom in onze showroom in Zeewolde.