Clou 709 producten

Tijdloos, compact, elegant en uitdagend. Dat zijn de woorden waarmee de mensen achter Clou hun merk omschrijven. Dit designmerk heeft producten die iedere badkamer compleet kunnen maken. Van wastafels en fonteinkasten tot baden, spiegels en clickwastes. Alles om uw badkamer rust en reinheid uit te laten stralen.
Lees meer Minder tonen
Wis filters

709 producten

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

709 producten
Wis filters

709 producten

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

709 producten

De oprichters van Clou en bedenkers van design

Math en Marie-France Meertens richtten in 1992 Clou op. Vanuit Zuid-Limburg hielden zij zich bezig met het samenstellen van hun designassortiment. In 2000 besloten zij vanuit diezelfde omgeving hun eerste eigen designserie op de markt te brengen. Deze serie wordt First genoemd. De eerste productlijn.

In 2016 won het bedrijf de Red Dot Awards voor ‘best of the best’.

Vandaag de dag ontwikkelt en produceert het merk zijn eigen producten. Gebaseerd op een eigen design. Iedere dag houdt het team van Clou zich bezig met het vernieuwen, verbeteren en verfijnen van hun assortiment. Dit doen zij zelfstandig, maar ook in samenwerking van nationaal en internationaal gerenommeerde designers.

Het merk werkt samen met bijna 700 verkooppunten door heel Europa. Onder andere in Frankrijk, Engeland, België, Luxemburg, Nederland, Duitsland en zelfs Rusland.

Het kenmerkende design van Clou

Clou maakt gebruik van een in-house team van productontwikkelaars en designers. Daarnaast werken zij ook samen met award winnende externe designers.

Met dit team ontwikkelen zij producten die staan voor schoonheid, innovatie en functionaliteit. Maar bovenal staat er voor Clou één ding centraal: het ontwikkelen van designproducten tegen een betaalbare prijs. Constant is het merk op zoek naar nieuwe materialen, vormen, kleuren en stijlen om te gebruiken in hun designs.

In de unieke designs van Clou worden de uitersten opgezocht. In één product wordt het evenwicht tussen rechthoekig en rond of strak en organisch gezocht. Clou is modern en klassiek, maar niet traditioneel.

Van het begin tot nu, First en New Wash Me

Tegeldepot.nl biedt 21 verschillende series van Clou aan. Twee unieke en toonaangevende series zijn First en New Wash Me.

 • - First. Zoals eerder benoemd is dit de eerste serie die is ontwikkeld door Clou. Deze serie bevat fonteinwaskommen, spiegels, baden en wastafels. Kenmerkend van deze producten zijn de zachte, vloeiende vormen en de kunstachtige, gebeeldhouwde, uitstraling van de producten. De waskommen, fonteinen en baden hebben organische vormen. Dit geeft een natuurlijke uitstraling aan uw badkamer of toilet. Toch is het design strak.
 • - New Wash Me. De New Wash Me serie is gebaseerd op de bekende producten van Wash Me. Wastafels en meubels met een tijdloos en eenvoudig karakter die robuust en statig zijn. De New Wash Me serie verandert deze producten in een strakke maar elegante lijn. Door de wanddikte dunner te maken, vervalt de robuuste look. Maak uw Clou badkamer af met de kleurrijke Wash Me waterstoppen. Deze speelse waterstoppen verbreken de strakke lijnen van de Wash Me serie.

Hulp nodig met het samenstellen van uw badkamer vol met Clou producten? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek één van onze showrooms in Zeewolde of Meppel.