Bruynzeel 1 producten

Wie aan Bruynzeel denkt, denkt misschien vooral aan potloden of keukens. Echter is dat niet het enige wat Bruynzeel te bieden heeft. Ze produceren ook sanitair en toebehoren.

Lees meer Minder tonen
Wis filters

1 producten

per pagina
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

1 producten
Wis filters

1 producten

per pagina
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

1 producten

125 Jaar vakmanschap

Bruynzeel bestaat al zo’n 125 jaar. Het werd het opgericht door Cornelis Bruynzeel als stoomtimmerbedrijf. Later kwamen zijn zonen in de zaak werken en veranderde de naam in ‘C. Bruynzeel & Zonen’. In 1978 bracht Bruynzeel de eerste sanitaire producten op de markt. Vanwege de recessie begin jaren ’80 werden in 1982 de verschillende onderdelen van het bedrijf opgesplitst: deuren, keukens, vloeren, potloden, systeemwanden en kunststoffen. In 2013 kwamen alle interieur gerelateerde producten weer samen en gingen ze verder als ‘Bruynzeel Home Products’. Bruynzeel is dus een ontzettend veelzijdig merk.

Producten van Bruynzeel

Bij Tegeldepot verkopen we een variatie aan producten van Bruynzeel. We verkopen bijvoorbeeld douchecabines, baden en badkamermeubels.

Een bekende serie van Bruynzeel is ‘Matera’. Deze serie bestaat uit badkamermeubels, kolomkasten en wastafels. Deze lijn is ideaal als u opzoek bent naar een meubel en kolomkast die mooi bij elkaar passen. Andere series met badkamermeubels zijn ‘Faro’, ‘Doro’, ‘Bando’ en ‘Uno’.

In de serie ‘Greenline’ vindt u prachtige douchebakken in diverse maten. Deze serie heeft zijn naam te danken aan het feit dat hij 100% recyclebaar is. Hij is gemaakt van stootvast ABS/Acryl.