Brauer 151 producten

Brauer levert kwaliteitskranen en toebehoren. Ze staan voor kwaliteit, verfijnde designs en betaalbaarheid.

Zo herken je een echte Brauer kraan

Je herkent een echte Brauer kraan niet alleen aan de verfijnde designs en unieke kleurconcepten, maar de producten zijn ook ontzettend onderhoudsvriendelijk, energiezuinig en hebben een lange levensduur. Brauer levert luxe voor een relatief kleine prijs.

Lees meer Minder tonen
Wis filters

151 producten

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

151 producten
Wis filters

151 producten

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

151 producten

Edition by Brauer

Brauer artikelen zijn verkrijgbaar in veel kleuren. Zo heeft Brauer de volgende series:

 • - Black edition
 • - Brushed edition
 • - Chrome edition
 • - Copper Edition
 • - Gold Edition

Deze series bestaan volledig uit artikelen in de kleur van de serienaam. In de series vindt u verschillende producten. Kranen, inbouwnissen en complete regendouchesets. Houdt u van een tijdloze neutrale uitstraling? Kies dan voor de brushed (RVS) of de chrome (chroom) edition. Liever iets stoerder? Ga dan voor mat zwarte kranen. Wilt u een badkamer die luxe uitstraalt? Dan is de copper (koper) of gold (goud) edition misschien meer uw ding. De kranen van Brauer zijn er in allerlei designs, van hoekig tot elegant rond.

Coldstart®

Brauer maakt gebruik van het energiezuinige Coldstart mechanisme. Dit beschermt u tegen onnodig gebruik van warm water. Het Coldstart systeem zit ingebouwd in de cartridge van de kraan. Het werkt als volgt: wanneer u de kraan opent in neutrale positie of zelfs een licht afwijkende positie krijgt u nog steeds volledig koud water. In neutrale positie krijgt u dus geen gemengd water, zoals bij een normale kraan wel gebeurt. Zo wordt uw boiler niet geactiveerd.