Beterbad Xenz 130 producten

Bent u op zoek naar een nieuw bad? De baden van Beterbad Xenz zijn voor velen een absolute favoriet.

Dit komt door de hoge kwaliteit van de baden, de unieke vormen en de vele kleuren waarin de baden verkrijgbaar zijn.

Bij Tegeldepot vindt u een groot assortiment aan baden van Beterbad Xenz.

Lees meer Minder tonen

130 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

130 producten

130 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Filter & sort

Foto-tabel  Lijst 

130 producten

Ontspannen in een Beterbad Xenz bad

Een bad kent bijna alleen maar voordelen. U kunt in een bad ontzettend genieten van het warme water en lekker languit liggen. Het liggen in een goed bad is een heerlijk moment om te ontspannen. Heeft u ruimte voor een bad in uw badkamer? Kies dan absoluut voor een lekker ligbad. Dat is een luxe die u uzelf niet mag ontnemen. Tegeldepot heeft een ruim aanbod aan verschillende soorten baden. Wij raden de baden van Beterbad Xenz zeer aan.

Hoge kwaliteit en levensduur

De baden van Beterbad Xenz zijn populair vanwege de hoge kwaliteit en lange levensduur. Als u een bad bij Beterbad Xenz koopt, bent u verzekerd van een goed bad dat jarenlang mee gaat. De materialen waarmee de baden worden ontwikkeld zijn zorgvuldig uitgekozen. Bovendien worden de baden uitgebreid getest voordat ze in de verkoop gaan. Ook wordt bij het ontwerp van de baden altijd rekening gehouden met een hoog comfort. In bad gaan is een ultiem moment van ontspanning, en de baden van Beterbad Xenz zijn hiervoor gemaakt. De baden van Beterbad Xenz worden uitsluitend gemaakt van de beste materialen die een lange levensduur mogelijk maken. kunt vele jaren genieten van uw heerlijke bad.

Verschillende vormen en soorten

Beterbad Xenz ontwerpt baden voor alle badkamers. Ze hebben een uitgebreide collectie aan baden in verschillende typen, vormen en uiteenlopende designs. De mogelijkheden zijn eindeloos. Er zijn baden verkrijgbaar voor de kleinere badkamers, waar u in uw eentje heerlijk languit in kunt genieten. Ook zijn er baden verkrijgbaar waar u met z’n tweeën ruim inpast, deze zijn perfect als u een ruime badkamer heeft. Ook in de diepte heeft u veel mogelijkheden waaruit u kunt kiezen. Beterbad Xenz biedt ook verschillende vormen aan in hun baden assortiment. Vormen zoals bijvoorbeeld rechthoeken zijn bijvoorbeeld geschikt voor de wat kleinere badkamer, terwijl de zeshoekige baden van Beterbad Xenz erg mooi staan in een ruime badkamer. Plaatst u uw bad in een hoek? Dan is het mooi om hiervoor een driehoekig bad te kiezen. Dit maakt het uiterlijk van uw badkamer compleet en geeft het geheel een luxe uitstraling.

Kleuren

Bijzonder aan de baden van Beterbad Xenz is dat deze in heel veel verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Uiteraard worden de baden in klassieke kleuren ontworpen zoals ivoorwit, crème en gebroken wit voor de algemene badkamer. Maar Beterbad Xenz heeft ook een assortiment baden in bijzondere kleuren zoals beige, klei en antraciet. Deze kleuren doen het heel erg goed in badkamers met een modern uiterlijk. Houdt u van origineel en heeft uw badkamer een moderne stijl? Kies dan voor een Beterbad Xenz bad in een matzwarte kleur voor een geweldig effect in uw badkamer

Beterbad Xenz baden bestellen bij Tegeldepot

Heeft u uw droom bad gevonden bij Tegeldepot? U kunt hem eenvoudig online bestellen bij ons in de webshop. Mocht u nog twijfelen biedt Tegeldepot een bedenktijd van 14 dagen waarin u nog een andere keuze kunt maken. Vindt u het fijn om het bad goed van dichtbij te kunnen bekijken voordat u hem aanschaft, dan nodigen we u uit in onze showroom. Hier staan onze sanitair specialisten elke dag voor u klaar om u vragen te beantwoorden, of u te adviseren bij een nieuwe aankoop.