Aquasound 73 producten

Houdt u ook zo van keihard, ongestoord zingen onder de douche? Of lijkt het u fijn om helemaal tot rust te komen terwijl u een goede film kijkt in bad?

Dan zijn de producten van AquaSound perfect voor u. AquaSound ontwikkelt waterdichte audioproducten voor in de badkamer. Het assortiment bestaat uit speakersets, tablets, sound bars, music centers, LED tv’s en sound boxen. Alle producten zijn volledig waterdicht en van hoge kwaliteit.

Hierdoor heeft u onbezorgd plezier van de audioproducten van AquaSound.

Lees meer Minder tonen

73 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

73 producten

73 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Filter & sorteer

Foto-tabel  Lijst 

73 producten

Ultieme ontspanning

Na een lange dag in een warm bad liggen terwijl u luistert naar uw favoriete muziek. Het klinkt als een droom maar wordt de realiteit met de producten van AquaSound.  Wilt u het comfort van uw badkamer naar het volgende niveau tillen? Kies dan voor de mediaproducten van AquaSound. Hiermee kunt u ultiem genieten van uw badkamer. Kijk tijdens het baden naar uw favoriete film of tv-serie, of beluister rustgevende muziek. Het kan allemaal met AquaSound, zonder dat de elektronische producten beschadigd kunnen raken door water!

Badkamer tv van AquaSound

Met de komst van on demand aanbieders zoals Netflix en Videoland wordt de lijst met series en films die we willen kijken steeds groter en groter. Sommige series zijn zo spannend dat je elke dag weer een nieuwe aflevering (of twee) wilt kijken. Dankzij de badkamer tv van Aquasound wordt tv kijken pas echt een ontspanningsmoment. Je kijkt je favoriete serie of tv namelijk terwijl je lekker in bad ligt. De badkamer tv van AquaSound is een echt luxeproduct voor in uw badkamer. Bij Tegeldepot vindt u twee verschillende uitvoeringen van de badkamer tv.

Inbouw en opbouw badkamer tv

U kunt kiezen uit een inbouw of opbouw tv. Het voordeel van een inbouw tv is dat u deze mooi in de badkamer muur kunt verwerken.

Beide LED tv’s zijn uitgerust met een energiezuinig LED-panel waardoor u helder en scherp beeld krijgt. Om te voorkomen dat er condens vormt op het beeldscherm wordt het scherm verwarmd. U kijkt hierdoor altijd naar een ontzettend helder en condensvrij beeld. De badkamer tv’s zijn ook uitgerust met twee verborgen geluidsspiegels die onzichtbaar zijn, maar die wel een uitstekend geluid geven. Voor een ultieme geluidservaring is het ook mogelijk om externe boxen aan te sluiten bij de badkamer tv.

Geluidsboxen van AquaSound

Voor iedereen die de hele dag door muziek wilt luisteren heeft AquaSound een geweldig assortiment aan waterdichte geluidsinstallaties die u kunt gebruiken voor in uw badkamer. Bij Tegeldepot vindt u een ruim aanbod aan AquaSound geluidsinstallaties.

Soundbar

De waterdichte soundbar van AquaSound komt met een Music Center, een controller en een wandlader. Het systeem wordt volledig in de muur geïntegreerd en de controller wordt in een magnetische houder aan de muur bevestigd, waardoor u de soundbar eenvoudig kunt inschakelen. Het gehele systeem is waterdicht en de controller kunt u zelfs meenemen in het bad.

Speakerset

Met de speakerset van AquaSound haalt u speakers in uw badkamer die van een geweldig ruim geluid voorzien. De speakersets zijn eenvoudig te installeren in elk verlaagd plafond. De sets zijn leverbaar in het wit of chroom en zijn net als de andere producten van AquaSound volledig vochtdicht.

Draadloze boxen

Bent u op zoek naar een muziek box voor in uw douche die niet ingebouwd hoeft te worden? De waterproof soundbox van AquaSound is een perfecte keuze! De boxen zijn voorzien van een Bluetooth koppeling en geven een geweldig geluid. U kunt tot wel tien meter afstand uw muziek afspelen. De box is volledig draadloos en is ook erg geschikt om mee te nemen als u buiten de deur muziek wilt afspelen, bijvoorbeeld in het park.